OLD

A murit Gheorghe Dinica

Un alt mare actor roman s-a stins din viata.Romania a mai pierdut un talent de neegalat.
Dupa parerea mea Gheorghe Dinica a fost unul dintre cei mai buni actori ai nostri,poate cel mai bun.Din pacate,boala dar si batraneata au invins.A avut multe roluri memorabile si probabil s-a facut remarcat si prin replicile unice.
A murit, marţi, la ora 13:00, în urma unui stop cardiac sub ventilaţie, deşi timp de treizeci de minute au fost efectuate manevre de resuscitare.
Dinică, în vârstă de 75 de ani, a fost diagnosticat cu colecistită acută alitiazică flegmonoasă, şoc septic şi disfuncţie multiplă de organe.


Din cauza acestei disfuncţii, avea insuficienţă respiratorie acută, aflându-se pe suport ventilator (bronhopneumonie, pneumonie bazala stanga), insuficienţă cardiocirculatorie (suport inotrop si vasopresor), fibrilaţie atrială paroxistică, insuficienţă renală cronică acutizată (anurie – hemodiafiltrare continuă), disfuncţie digestivă şi hepatică (sindrom de colestază
Mai multe despre Gheorghe Dinica puteti afla chiar de pe site-ul oficial al acestuia:
http://gheorghedinica.ro/
 
GHEORGHE DINICA  – CELE MAI BUNE ROLURI

Gheorghe Dinica in cele mai bune roluri ale sale de pe tare.ro

(2) Comments

  1. P.S.
    Frumos blog ! Ordonat ! Ma gasesti, daca iti face placere, pe bloguri romanesti la ,,toateBlogurile.ro,, .Blogul meu : ,,BornLame,,…sper sa gasesti ceva interesant ! Te astept !

  2. A mai murit un titan ! A plecat sa intregeasca trupa ingerilor ! S-au strans cam multi de la Birlic incoace…Ne mor valorile…Oare i-am apreciat la adevarata lor valoare cat au fost in viata ?!
    Pacat…Dumnezeu sa-l odihneasca !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *