OLD

Ce s-a mai intamplat?

Ce s-a mai intamplat de cand nu am scris pe blog?
Pai cazul “Profa de romana vs. Politistul”,continua si va continua pana ne vom plicitisii.
Cica Romania risca sa devina groapa de gunoi radioactiv a Europei ca asa vor unele state,dar deh autoritatile romane spun ca vom construi si noi una,undeva prin 2055.Mai sunt doar cativa anisori pana atunci,doar vreo 45.
Mai nou fosilele se vand online,asa ca daca vreti oase sau oua de dinozauri,obiecte din epoca romana etc,le puneti comanda direct din fata calculatorului.Atentie oferta limitata!!
Stire de ultima ora:Ramona Gabor a fost prada de hoti.Sora vestitei doamne Columbeanu si-a lasat gentuta de firma in care erau un laptop si mai multe produse cosmetice pe bancheta din spate a masinii.Pierderea ajuge la 7000de euro.Intrebare intrebatoare oare cat costa laptopul,de fapt cat costau cosmeticele?Adica daca vindea tot ce avea in geantuta,inclusiv aceasta isi putea cumpara o masina?Interesant!
Ce mai aflam?Aaaa…au fost inchise magazinele de vise,de fapt au fost interzise unele substante.Asa si?Foarte bine!
Aaa,au aparut cateva panouri de culoare violet cu Mircea Geoana pe DN1.Ce chestie!
Copii cu parinti bogati nu vor mai primi alocatii!Ma intreb oare ei nu sunt tot copii?
Razvan Ciobanu a ajuns de la faliment la droguri,asta sustine presa.Ce nu are voie omul sa uite cumva de probleme!! :))
Romania sufera,exista voci care spun ca Monica si Iri ar divorta.Vai ce tragedie!Iri e suparat pe Moni ca umbla prea mult prin cluburi cu surioara Ramona.Toate ca toate,dar a mai aparut si un filmulet cu Monicuta in ipostaze tandre in Londra.
Si ar mai fii multe,dar deja m-am plictisit!Voi ce aveti de zis despre ce s-a mai intamplat saptamana aceasta in Romanica noastra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *