OLD

Inca un blog

Va spuneam in postarea de mai jos ca lucrez la un nou blog,despre filme.Aproape ca am terminat.Asa ca va astept si pe http://blogdfilm.blogspot.com/ , mai ales pe cei carora le plac filmele.
Este un blog simplu unde puteti gasi detalii despre film,trailer,imagini,link pentru download torrent dar si un link pentru a vedea filmul online.Mai pe scurt gasiti cam tot ceva intereseaza intr-un singur loc.
Putem face schimb de link dar si de banner.Aveti la dispozitie 3 dimensiuni de bannere si o singura conditie:ca acestea sa apara pe pagina principala,asa cum vor aparea si ale voastre.
Azi voi scrie si la rubrica “premiere”,astfel incat sa puteti fi la curent si filmele ce vor aparea in curand la cinema.Dar deasemenea voi continua si cu postarea de filme.
Aveti posibilitatea sa va promovati si articolele despre film.Daca aveti o postare despre unul din filmele din lista puteti lasa un link la pagina “promovare articol”,iar acesta va aparea in descrierea filmului cu subtitlul:”Pareri despre acest film”.
Deasemenea exista si un forum unde putem discuta despre filme,muzica si nu numai.So let’s talk!
Fiind la inceput am reusit sa postez decat 2 filme “Twilight-Amurg” si Avatar

(2) Comments

  1. buna. te-am adaugat la blogroll…astept acelasi lucru de la tine…multumesc

  2. Interesant blogul dar partea aia cu urmareste filmul online nu e putin cam ilegala :-/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *