OLD

Iubirea trebuie sarbatorita in fiecare zi

Valentine’s Day,o sarbatoare comerciala,o sarbatoare imprumutata de la americani.
Se creaza o adevarata isterie in jurul acestei sarbatori.Majoritatea sunt extrem de agitati,nu stiu cum sa-si impresioneze persoana iubita,ce cadou sa-i ia.
Acum stau si ma intreb,chiar e nevoie de o zi anume sa ne aratam dragostea fata de cel de langa noi?
Putem sa-i facem o supriza persoanei iubite fara nicio o ocazie anume,putem sa-i luam un cadou pentru ca pur si simplu asa simtim!De ce incercam mereu sa-i oferim lucruri mari celui pe care il iubim?Ce ar fi daca am incerca permanet sa ne il impresionam in fiecare zi prin lucruri mici,dar care pot insemna enorm.
Si ma mai intreb de ce sarbatorim Valentine’s Day,daca avem si o sarbatoare romaneasca numite”Dragobete”?Ce ar fi daca i-am lasa pe american cu Valentine’s Day si noi romani sa ramanem cu Dragobetele?
Iubirea trebuie sarbatorita in fiecare zi!
Vad peste tot aceleasi chesti:casatorii pentru o zi,inimoare peste inimioare,ursuleti si tot felul de chestii de prost gust,practic in fiecare an.Unii se casatoresc in aceasta,crezand ca asa se vor intelege bine toata viata,de unde vine superstitia asta?

(4) Comments

  1. Suntem pe aceeasi lungime de unda cu acest kitsch ordinar numit V's day…

  2. Deci este nebunie. Aurul s-a vândut extraordinar de bine, era plin de bărbaţi la inele şi alte cele de aur.

  3. iubirea nu trebuie sarbatorita. trebuie mentinuta 🙂

  4. buna,
    frumos spus, iti scriu si pentru ca as dori sa-mi explici, daca se poate, cum pot posta si eu ceva pe site-ul cu 'provocarea', incerc sa postez in comentariu un link si nu il accepta la publicat. Mai trebuie accesat ceva? Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *