OLD

Profa’ si politistul…

Iata bancul zilei,in format video:profa’ si politistul.
Bun treaba sta cam asa:Se pare ca profa’ de romana a lovit o invatatoare,parinti au venit la scoala sa faca scandal.directoarea ingrijorata a chemat politia.Si de aici urmeaza partea,sa-i zicem “haz de necaz”.
Profesoara foarte indignata de faptul ca politistul a indraznit sa o atinga,ii da un dos de palma.Politistul are o reactie haioasa “IOI”,si dupa cateva secunde se gandeste el mai bine si ii da si el o palma zdravana profesoarei.Doamna profesoara,incepe sa planga…si restul…ce mai conteaza restul?!
Iata imaginile:

Ook,recunosc,traim in Romania,orice e posibil.Dar ce ne facem noi oameni de rand cand vedem doua persoane(angajati ai statului) care se palmuiesc.La prima vedere e amuzant,dar daca ne gandim mai bine problema e destul de grava.
Am vazut ca parerile sunt impartite,unii tin cu profa’,unii cu politistul.Parerea mea e ca vina e de ambele parti.Intr-un fel cea mai mare vina e a profesoarei,pentru ca era reclacitranta,dar totusi domnul politist chiar trebuia sa o palmuiasca?
Se pare ca profesoara mai are si alte antecedente: a bagat o eleva in spital,si este acuzata de rasism deoarece a dat note de 1 mai multor elevi de etnie rroma.
In rest ce sa mai zic,ma bucur ca am avut o super profesoara de romana,de la care am avut ce invata si nu ma refer doar la materie.
Traim in Romania,dar nu traim bine! 😉

(2) Comments

  1. MaRy says:

    "acuzata de rasism deoarece a dat note de 1 mai multor elevi de etnie rroma." ? pai si ea nu este de etnie rroma? … ma rog , vina e de ambele parti evident … dak eram in locul polistului nu cred k o loveam dar sigur ii puneam catusele, mai ales k toata faza a fst filmata !

  2. sick pipal :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *