OLD

16 idei pentru a pierde timpul in mod distractiv

 1. Mergi la cumparaturi!Astfel te vei putea relaxa in timp ce vei procura necesarul de produse pentru saptamana in curs.Daca vrei sa cumperi imbracaminte,distractia va fi de doua ori mai mare.Daca nu ai bani macar arunca o privire prin magazine,cand vei dispune de buget stii exact ce vei cumpara.
 2. Joaca-te pe computer.Chiar si Solitaire – este cel mai eficient mod de a pierde timpul, mai ales daca esti la munca.
 3. Intra pe siteuri pentru jocuri online,te distrezi si cunosti oameni noi,iar timpul tau trece rapid.
 4. Da drumul la radio si umple-ti cada cu apa.Adauga apoi in apa un gel spumant si petrece-ti timpul ascultand muzica si relaxandu-te.
 5. Iesi la plimbare chiar si singur/a.Plimba-te agale pe alei si ia cu tine,eventual si o carte.
 6. Apuca-te din nou de desenat.Mai tii minte cat de talentat/a erai in copilarie?Sau chiar daca nu erai de vei distra cand vei vedea rezultatul final.
 7. Creaza un blog,vei putea sa scrii despre tot ce-ti trece prin cap si deasemenea vei pierde timpul in mod eficient.Deasemenea poti citi si postarile colegilor tai de blogosfera.
 8. Citeste bancuri.Sunt distractive si te vor bine-dispune in doi timpi si trei miscari.
 9. Trage un pui de somn.Nimic nu este mai placut decat sa lenevesti in pat.Recuperezi orele de somn sau pur si simplu te odihnesti.
 10. Probeaza diverse outfit-uri din propria garderoba.Astfel nu va mai trebui sa stai pe ganduri urmatoarea data cand vei merge la o petrecere.In plus,vei descoperi unele piese de vestimentatie de care uitesei.
 11. Trimite mesaje prietenilor,sau sunai, e foarte important sa tii legatura cu ei.intotdeauna vei avea nevoie de ajutorul lor.
 12. Stai pe mess,vorbeste cu persoanele alea cu care cu prea obisnuiesti si cu care nu ai mai vorbit de ceva timp.Vei afla lucruri noi.
 13. Da iama in amintirile din copilarie.Iti vei aminti de momente placute si amuzante.
 14. Apuca-te de gatit,sau macar incearca sa faci o reteta noua.Chiar daca nu iti iese perfect te vei distra si data viitoare vei stii unde ai gresit si iti va iesi si mai delicioasa
 15. Uite-te la filme,acum ai si posibilitatea de a le vedea online,asa ca nu trebuie sa mai pierzi timpul cu downloadul.
 16. Daca ai prea mult timp liber si nu stii ce sa faci,devin-o voluntar,mereu va fi nevoie de asa ceva,orinunde.

Aveti si voi idei?Spuneti-le…asa marim lista si gasim inspiratie cand ne plictisim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *