OLD

A murit Jean Constantin

“Jean Constantin a incetat din viata la varsta de 81 de ani, in locuinta sa din Constanta in urma unui infarct, a declarat Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista din Bucuresti.

Alexandru Arsinel a spus ca actorul Jean Constantin a murit in locuinta sa din Constanta de catre rudele sale.
In ultimul an, Jean Constantin a fost internat la spitale din Constanta si din Capitala, cu afectiuni cardiace.
Jean Constantin s-a nascut la 21 august 1928 la Techirghiol, in judetul Constanţa. A debutat pe scena la sectia de estrada din cadrul Teatrului de Stat Fantasio din Constanta, in 1957.
Printre cele mai importante filme ale sale se numara “Revansa”, “Nea Marin Miliardar”, seria “B.D”, “Haiducii lui Sapte Cai”, “Toate panzele sus”, “A doua cadere a Constantinopolului”, “Coana Chirita”, “Iancu Jianu Haiducul”, “Cum am petrecut sfarsitul lumii” si “Supravietuitorul”.

Următorul spectacol al maestrului Jean Constantin era programat sâmbără, pe plaja Corbu, cu ocazia serbării zilelor comunei. „Îl aşteptam cu mare drag! Este sărbătoarea comunei noastre şi, printre alţii, „Eminenţa Sa” era invitat. Doamne! Sunt fără vorbe! A mai căzut o stea! Era un mare caracter! Veste m-a dat peste cap”, a declarat şi primarul comunei Corbu, Marian Gălbinaşu.

Mâine, la ora 13.30, catafalcul va fi depus în foyerul Teatrului Naţional Constanţa. “
Sursa: ProTv, Adevarul

Cu siguranta nu se va mai naste un actor ca Jean Constantin, a fost unic. Un actor de nota 10 care a lasat in urma lui filme de neuitat, pentru care noi ii multumim!
Tatal meu tocmai imi povestea ca a mers impreuna cu mama si o alta familie, la unul din spectacolele lui, iar Jean Constantin impreuna cu Nicu Constantin le-au oferit bilete in fata.Parinti mei i-au multumit frumos, insa aveau deja locurile in primul rand,pentru ca era unul dintre actorii lor preferati.Tata isi mai aminteste si acum scene din aceea piesa de teatru la care a ras copios.
Ne bucur si ma mandresc ca Romania a avut un asa actor.
Condoleante familiei,stiu cat e de greu.Acum e intr-o lume mai buna, e la Doamne-Doamen( cum obisnuiesc eu sa zic), acolo unde e si mamicu meu!

Azi puteti urmari o editie speciala a emisiunii  dedicata lui Jean Constantin”Stele de 5 stele” pe TVR 1 de la ora 23:00.Deasemenea si ProCinema aduce un omagiu actorului: astazi de la 20:00 puteti urmarii “Pacala se intoarce”

(2) Comments

  1. Anonim says:

    acum o sa se intalneasca din nou cu prietenii lui din BD … sa se odihneasca in pace!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *