OLD

Profetiile Maya – Anul 2012

Stiu ca sunteti deja plictisiti de acest subiect si ca nu credeti in asa ceva,cel putin marea mojoritate dintre voi.
Insa,am gasit un documentar interesant,care merita vazut.Un documentar care o sa va lamureasca despre aceste profetii,va va mai usor sa intelegi aceste teorii complexe.
Daca ma intrebati pe mine despre sfarsitul lumii,nu pot sa spun decat ca intr-o zi va veni si aceasta,nu stiu cand,nu stiu cum – ORICE INCEPUT ARE SI UN SFARSIT.Asa cum au fost si alte ere inaintea noastra,vor fi si altele dupa noi.Poate vom trece doar printr-o mare schimbare.
Va las si pe voi sa vedeti acest documentar…

(4) Comments

 1. Ce+i drept, mayasii aveau cunostinte care poate le intrec p ale noastre legate de Univers, insa stiintific, nu poti dovedi ca va veni un potop sau ceva de genul. Mai e putin pn in 2012… mai rezistam 2 ani si vom afla 😀

 2. Anonim says:

  Ai dreptate orice inceput are si un sfarsit.Cu siguranta mayasi au fost mai destepti ca noi

 3. Primele informaţii publice despre genomul uman au dezvăluit ca în genele populaţiilor amerindiene există 20% genă europeană, chiar din centrul Europei. Din acel moment s-au oprit cu informarea "prostimi" referitor la genom.
  Este drept că erau deştepţi mayaşii, dar oare când o să neuităm la realizările strămoşilor noştrii, oare când o să vedem că mai performant decât calendarul maya este calendarul dacic, de la Sarmizegetusa, şi mai precis decât acesta din urmă este doar calendarul astronomic modern, nici macar calendar actual, pe care il folosim nu a atins asemenea performante.
  Fără să creez polemici, se găsesc studii în direcţia asta, să învăţăm să apreciem ceea ce au creat înaintaşii noştri prin cunoaştere.
  Spui că "orice început are un sfârşit" dar să nu uităm că ORICE SFÂRŞIT ESTE UN NOU ÎNCEPUT!
  Viaţa nu se termină când vor profeţiile.

 4. Profetii sunt multe. Civilizatii destul de avansate au fost si ele multe. Si totusi….
  2012 este un an ca oricare altul.
  Si in 05.05.2000 a fost un eveniment cosmic, si atat. Si multe altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *