OLD

Intrebari fara sens

Tu cum ai raspunde la urmatoarele intrebari. Ce reactie crezi ca ai avea daca cineva ti-ar pune intrebari asemanatoare cu cele de mai jos?

1.Sunteti pentru relativizarea trasmiterii ambiguitatii la distanta ca un act de traire si nu ca un fenomen parametric exhaustiv?

2. De ce crezi ca inexistenta brusca a realului poate provoca implozia asimetrica a voluptatii luxului la antipozi?

3. De ce credeti ca exagerarile compensatorii au efect doar daca hiperbaturile sunt trimise in abis si empatiile sunt abuzive?

4. Datorita carui fapt forma endoclastica a nedimensionalului impreuna cu murmurul irezistibil si metacoronarii pot declansa penetrarile inca nedislocate ale semioticii docriniene si pot duce la aflarea in cele din urma a pluraritatii deconectante?

Ultima mi se pare cea mai tare. Ce sa mai zic felicitari celui care le-a inventat, nu stiu car de mult s-a gandit la ele sau ce a fost in mintea lui cand le-a inventat, dar clar are foarte multa, hmm sa-i zicem imaginatie. Si deasemenea e de apreciat efortul lui Viorel Gaita. Eu una nu cred ca as putea retine asemenea intrebarii.

Si daca sunteti curiosi cum au reactionat oamenii la intrebarile de mai sus….urmarati urmatorul material.

(6) Comments

 1. Anonim says:

  Ultimul e cel mai belea :)) Da, nu , Pentru ca nu e bine :))

 2. Anonim says:

  E nebun tipul ce intrebari pune.

 3. Anonim says:

  Gaita e moral si . :)))=))))

 4. Pai da' eu ascund realul =))

 5. Intrebari stupide. Pun si eu una:
  Daca transcendentul se propaga cu viteza luminii si metamoefozarea se contopeste cu antitipul, in cat timp devin mai inteligent?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *