OLD

Si uite cum trece timpul

Saptamana asta a trecut pe nesimtite, a fost una destul de incarcata.Multe evenimente intr-o singura saptamana, dar per total a fost frumos. Mai urmeaza bineintele si alte, dar trecem noi peste toate.
S-a terminat si sesiunea, nici nu stiu cand a inceput. Daca arunc o privire in urma ma mir de cat de repede s-a terminat. La inceput mi se parea ca nu mai scap de exmane. In fine, important e ca totul s-a terminat cu bine.
Saptamana asta, am avut parte de multa ploaie si racoare. Cine ne mai intelege si pe noi, cand era cald, nu era bine ca era prea cald, nu suportam, acum cand e racoare e urat, ca e frig, nu e vara.Indecisi mai suntem!! 😛
Mai pacat e ca sunt atatia oameni necajiti, pentru ca apa le-a inundat casele.Si macar de ar fi fost atat, au murit si oameni. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce este in sufletul acestor oameni. Din pacate, acesta nu e sfarsitul, pentru ca urmeaza un alt cod rosu pentru 4 rauri din Romania.Poate o solutie ar fi ca unii oameni sa nu-si mai construiasca locuintele atat de aproape de apa.
Pe 25 iunie s-a implinit un an de la moartea lui Michael Jackson si ma repet din noi, atat de repede trece timpul. E foarte important sa nu uitam de Michael, asa cum am uitat de alte vedete care au plecat din aceasta lumea.O idee ar fi sa nu ii mai criticam pe cei care incearca sa-l imite si reusesc, pentru ca acesta este felul in care ne vom aminti mereu de el.
Multe vedete au ales sa-i aduca un tribut lui Michael, sa cante, sa danseze. MTV, a dedicat weekendul 25-27iunie muzicii acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *