OLD

STOP INDIFERENTEI – Da-le aripi

Prima Tv a demarat pe 1 iunie o campanie ce merita promovata. Merita sa vorbim despre aceasta campanie, pentru ca acesti copii pot fi ajutati prin multe feluri. Nu e neaparat nevoie sa donati bani, puteti doar sa le dati sfaturi,ponturi, sa spuneti cu persoane ar putea vorbi pentru ajutor.Deasemenea puteti semnala si voi cazuri, sper ca cei de la PrimaTv sunt atenti si iau un considerare cererile voastre de ajutor.

Prima TV si Focus sustin copiii talentati!

Pe 1 iunie, Prima TV demareaza campania “Stop indiferentei! Da-le aripi”. In cadrul jurnalului “Focus” veti afla povesti de viata impresionante ale unor copii cu abilitati deosebite.
Campania «Stop indiferentei-Da-le aripi» isi propune sa sprijine copiii talentati.
In Romania, sunt foarte multi tineri, care nu-si pot continua studiile din cauza lipsei banilor. Statul roman nu deconteaza nici taxa de participare la concursuri, nici cheltuielile de deplasare, cazare sau mancare. Asa ca, orice ajutor din partea oamenilor este bine venit.
Prin aceasta campanie, echipa Focus incurajeaza performanta romaneasca, sustine elitele si sprijina talentele amenintate sa se stinga in anonimat. Doar prin incurajarea adevaratelor valori, Romania va creste.
„Nu este de-ajuns ca o tara sa dea talente, ea trebuie sa stie a le tine vii”, spunea istoricul Nicolae Iorga. “Stop indiferentei! Da-le aripi” ajuta tineri talentati, care din cauza situatiei financiare precare nu isi pot dezvolta potentialul.
O serie de persoane publice se vor implica activ in campanie si vor incerca sa ofere sanse egale pentru tinerii talentati proveniti din familii defavorizate.
Carmina Macarian si corespondentii Prima TV au descoperit copii cu abilitati deosebite, ale caror povesti de viata sunt impresionante.
Nu pierdeti, reportajele “Stop indiferentei! Da-le aripi”, in jurnalul Focus, din 1 iunie, de la ora 18:00, numai la Prima TV.

Mai multe detalii pe situl PrimaTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *