OLD

Zodiacul zilei de nastere

Zodiacul zilelor de nastere combina puterea mistica a Numerologiei cu influentele cosmice pe care le primim de la  noua planete ale astrologiei.
Cu mult timp inainte de impartirea anului in zodii, stelele noptiilor senine au fost o sursa de inspiratie pentru ganditorii acelor timpuri stravechi.Astrele si divinitatile atribuite lor erau consultate ori de cate ori se nastea un suflet.Tabloul pe care stelele il descriau in acel moment, fenomenele meteorologice sau stalucirea Soarelui aveau semnificatii puternice pentru ei. S-au transmis din generatie in generatie, si-au dovedit forta si utilitatea de-alungul a mii de ani si au fost imbogatite de cei care, mai tarziu au pus bazele astrologiei si numerologiei.Pentru cei care sustin astrologia,cunostiintele vechi sunt instrumente utile si acum, in universul nostru modern.
Conform numerologiei, intregul univers este supus ordinii.Viata noastra capata un anumit sens datorita numerelor care ne influenteaza subtil si datorita simbolurilor cu care ne este inzestrata zodia natala. Cu toti am trecut prin experiente mai ciudate pe care nu le putem explica doar pentru ca nu am tinut cont de anumite simboluri si semnificatii.Numerologii sustin ca data nasterii este strans legata de personalitatea noastra intr-un mod pe care ratiunea nu-l poate cuprinde inca.Dar intuitia si spiritul pot percepe aceasta legatura.

(2) Comments

  1. Adaugati functionalitate deosebita site-ului dumneavoastra prin posibilitatea de traducere a fiecarei pagini in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Foarte simplu si eficient, prin inserarea unui mic cod pe care il puteti gasi la adresa http://www.anunturiromania.info/traducere/ veti oferi fiecarui vizitator posibilitatea traducerii instantanee a oricarei pagini, intr-una din cele 35 de limbi de circulatie internationala. Acest cod este special conceput pentru site-urile romanesti si selecteaza implicit limba romana ca limba in care este scris textul original. La aceiasi adresa puteti gasi si un exemplu de functionare al codului.

  2. exciting, but you're right.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *