OLD

Persoanele nascute pe 1 – Zodiacul zilei de nastere.

Persoanele nascute in prima zi din luna sunt recunsocute pentru determinarile de a duce la bun sfarsit orice ce-si propun sa faca. Sunt foarte hotarati si organizati cand se ocupa de planuri noi. Se adapteaza usor unor conditii noi de lucru, desi sunt atasati de valorile traditionale si prefera sa actioneze conform normelor si regulilor deja cunoscute.

FIRI PRACTICE SI ORGANIZATE
Fug de activitatiile plictisitoare
Nativi zilei de 1 sunt curajosi, increzatori in propriile puteri si sunt atrasi de aventurile riscante.Tin la principiile lor si le schimba numai daca intalnesc in cale un obstacol imposibil de inlaturat.Le place sa conduca, sa stie totul si sa organizeze ei toate activitatiile.Sunt creativi mai ales cand traverseaza perioade tensionate si cand trebuie sa termine o activitate in timp record. Le vin idei practice si bune si le pun in aplicare fara intarziere, dar lucreaza dupa reguli proprii. Se plictisesc repede de o activitate, ii lase pe ceilalti sa o termine si se gandesc deja la proiecte noi.Nu le place rutina si incearca sa scape de monotonia treburilor cotidiene, cautand o cale de scapare in distractii, calatorii si aventuri

Au o putere mare de convingere
Persoanele nascute pe 1 au o influenta destul de mare asupra colegilor si asupra rudelor. Ei dau tonul la petreceri, dar si la munca, atragandu-si cu usurinta popilaritatea.Multe dintre persoanele nascute in prima zi a lunii ajung celebre in domeniul lor de activitate, devin lideri de opinie si detin functii de conducere. Trebuie se aibe mare grija sa nu profite de puterea pe care o capata de-a lungul timpului. Exista riscul sa devina excesiv de autoritari mai ales cu cei care ii iubesc si ii respecta. Unii dintre ei ajung sa fie foarte prietenosi cu persoanele dragi, ceea ce poate aduce la aparitia unor neintelegeri sau tensiuni. este foarte important pentru aceste persoane sa isi clarifice pozitia in cadrul cuplului, sa incerce sa pastreze o linie de mijloc si sa accepte dorintele celuilalt. Daca se lasa condusi de gelozie, este posibil sa piarda iubirea si linistea din familie.

Planetele zilei de 1: Soarele si Neptun.
Culorile preferate: auriu si aramiu
Cristalul norocos: rubinul
Zile favorabile: duminica, luni si joi
Cifre deosebite: 1, 10, 19, 37, 46, 55
Planetele zilei de 1 : Soarele si Neptun

Interpretare : astrolog Medeea

Vezi si :

Persoanele nascute pe 2
Persoanele nascute pe 3
Persoanele nascute pe 4
Persoanele nascute pe 5
Persoanele nascute pe 6
Persoanele nascute pe 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *