OLD

Persoanele nascute pe 2 – Zodiacul zilei de nastere

Persoanele nascute in zilele de sunt caracterizate, in primul rand prin altruism.Sunt foarte atente la nevoile si dorintele celor din jur si incearca sa ii ajute ori de cate ori au ocazia. Sunt generoase si impart putinul pe care il au cu cei pe care ii iubesc. Cu cat sunt mai bogate , cu atat donatiile lor sunt mai consistente si le place sau sustina cauza sociale si umanitare. Daca dispun de fonduri importante sunt usor de convins sa sustina un camin de batrani, un centru pentru copii bolnavi sau un spital.

 FIRI ROMANTICE SI EMOTIVE
Pun liniste sufleteasca inainte de toate
Cei care s-au nascut in cea de-a doua zi a lunii, incearca, prin tot ceea ce fac, sa atinga o stare de liniste si pace. Armonia este sursa lor de energie.Daca intampina necazuri si sunt nefericiti, nu sunt capabili sa-si duca la capat toate planurile.Au nevoie de ajutor, dar mai ales de cineva care sa ii sustina moral si sa se maguleasca orgoliul.
Desi nu se impaca foarte bine cu toata lumea, sunt persoane politicoase si placute.Cauta compania oamenilor inteligenti, se simt bine in grupuri mari de prieteni si sunt incantati cand sunt chemati la petrecerile de familie.Tin foarte mult sa fie placuti de toti cei pe care ii intalnesc, desi firea lor emotiva poate fi interpretata gresit de unele persoane.Uneori isi exprima emotiile in mod mai teatral, mai afectat, ceea ce poate fi interpretat eronat de catre cei in jur.

Isi schimba atitudinea frecvent
Cei nascuti in ziua de 2 a lunii gesticuleaza mult pentru a atage atentia si sunt patimasi cand isi sustin punctele de vedere. Cu toate acestea isi schimba opiniile in fata unor argumente solide chiar daca nu sunt de acord cu ele. Numarul 2 inseamna dualitate, oscilatie, pozitiv si negativ. Persoanele nascute sub influenta zilei de 2 se descurca excelent in comert, in avocatura si in politica. Multre dintre ele sunt inzestrate cu o fite romantica si poetica devenind buni scriitori, muzicieni sau actori.

Planeta zilei de 2: Luna
Culorile preferate: crem, alb, verde
Cristalele norocoase: piatra lunii, perlele
Zilele favorabile: luni, joi, duminica
Cifre deosebite: 2, 20, 29, 38, 56
Planeta zilei de 2 : Luna

Interpretare : astrolog Medeea

Vezi si :

Persoanele nascute pe 1
Persoanele nascute pe 3
Persoanele nascute pe 4
Persoanele nascute pe 5
Persoanele nascute pe 6
Persoanele nascute pe 7

(4) Comments

  1. chiar crezi tu astea…

  2. Anonim says:

    sunt nascuta pe 2 aug

  3. Anonim says:

    E destul de adevarat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *