OLD

Persoanele nascute pe 3 – Zodiacul zilei de nastere.

Principala trasatura de caracter a persoanelor nascute in data de 3 a lunii este insistenta. Nu renunta pana nu obtin ceea ce vor. Se roaga cu cerul si cu pamantul, iti aduc aminte in fiecare zi ca te-au rugat ceva, insista pe toate caile: la telefon, prin scrisori, prin mesaje, pe internet…numai sa faci ceea ce vor. Risca sa devina obositori si agasanti, iar persoanele mai putin rabdatoare le vor intoarce spatele.Pe de alta parte, insistenta este si un semn de ambitie. de obicei aceste persoane reusesc sa isi indeplineasca aproape toate visurile. Este adevart ca nici nu-si propun sa atunga stelele. Sunt atrase de lucruri materiale, concrete, cum ar fi o slujba bine platita, o casa confortabila sau obiecte de lux. Sunt mari amatori de calatorii, nu neaparat pentru a cunoaste noi culturi si civilizatii, ci pentru a se delecta cu surprizele localnicilor, cu deliciile culinare si confortul dintr-o statiune.

FIRI INDEPENDENTE SI AMBITIOASE
Sunt norocosi in viata.
Cei nascuti in zilele de 3 ale lunii, sunt de obicei inzestrati cu trasaturi fizice frumoase si armonioase.La prima vedere sunt persoane foarte placute, atrag oamenii in jurul lor si stiu sa se impuna in grupurile mai mari. Succesul vine cu usurinta in calea lor, mai ales ca sunt destul de inteligenti pentru a se adapta repede la conditii noi de lucru. Influenta planetei Jupiter se simte din plin pe data de 3.

Sunt rezervati in dragoste.
Viata lor sociala este foarte bogata, au numeroase cunostiinte si prieteni, desi cele mai multe dintre relatiile lor sunt superficiale. Nu se pot dedica cu tot sufletul nici relatiilor de iubire, pentru ca sunt mult prea ocupati de interesele si idealurile lor. Sunt fericiti cand ii ajuta cineva, dar se codesc sa ajute la randul lor cand prietenii lor dau de greu. Se grabesc sa profite si sa primeasca, dar nu se grabesc sa ofere.

Planeta zilei: Jupiter
Culorile preferate:  galben, auriu, bej
Cristalele norocoase: safir galben, citrin auriu, topaz.
Zile favorabile: joi, duminica, marti.
Cifre deosebite: 3, 16, 23, 30, 39, 48
Planeta zilei de 3 : Jupiter

Interpretare : astrolog Medeea

Vezi si :

Persoanele nascute pe 1
Persoanele nascute pe 2
Persoanele nascute pe 4
Persoanele nascute pe 5
Persoanele nascute pe 6
Persoanele nascute pe 7

(1) Comment

 1. Anonim says:

  Am dat upload la pozele cu tine pe profilul meu de yahoo.
  Sper ca nu te superi 🙂
  Lasa si tu un comentariu
  http://profiles.yahoo.com/mary24/images
  PS. Te poti loga si cu alta adresa daca nu ai yahoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *