OLD

Prea mult fotbal

Nu, nu sunt impotriva fotbalului, nici nu sunt mare microbista ( ma mai uit din cand in cand la cate un meci ), insa in ultima vreme restul sporturile au ramas undeva in umbra acestuia.
Siteurile de specialitate sunt mult prea ocupate de locul Stelei de-a uite antrenorul, nu e antrenorul, de esecul lui Dinamo, de faptul ca vestitul Chivu a fost facut tigan de suporterii echipei AS Roma. Sunt stelista, cica, dar parca e prea mult circ cum zicea Becali ( mama nu credeam ca o sa fiu vreodata de acord cu acest om, sau poate el e seful circului )
Si acum vorba baietiilor de la Neatza, cati dintre voi vorbiti despre performanta fetele noastre de la handbal? Ar fi trebuit sa fie prima stire pe toate siturile, dar e mult prea important faptul ca Steaua nu are antrenor ( de parca ar fi o nouatate) sau ca Dinamo e varza ( parca nici asta nu e o noutate).
Ar trebui sa ne mandrim cu fetele de la handbal. Au jucat foarte bine si au castigat un trofeu, au evoluat si mai nimeni nu a observat. De ce?

(1) Comment

  1. Am observat si eu chestia asta. Se pune prea mare pret pe fotbal. Adevarul este ca in fotbal sunt prea multi bani la mijloc, motiv pentru care mediatizarea este maxima.
    Sunt multe sporturi frumoase dar nebagate in seama. Si un sport nemediatizat nu va avea nici fani prea multi.
    Insa, majoritatea canalelor media pe nisa de sport fac mai mult politica sportului decat sa vorbeasca si sa prezinte sportul in sine. Barfa multa despre jucatori, antrenori, patroni de cluburi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *