OLD

S-a amanat sfarsitul lumii…

Dap, asa se pare. sfarsitul lumii s-a amanat pentru anul 2013.
Cine spun asta? Specialisti de la NASA s-au gandit sa contrazica prezicerile mayasilor sau ale lui Nostradamus despre vestitul an 2012.
Potrivit NASA, Terra va suferi, in anul 2013, efectele unor explozii solare devastatoare, iar unda de soc care ar urma să loveasca Pamantul va avea forta a 100 de milioane de bombe cu hidrogen.

In cazul in care unda de soc va lovi campul magnetic al Pamantului, impactul va fi echivalent cu o rafala de bombe atomice. Din aceasta cauza si superbele aurore boreale vor deveni vizibile dincolo de zona Cercului Polar. „Asta e partea frumoasa, insa impactul major se va produce asupra retelelor de electricitate. Vor fi pene masive de curent, ne vor trebui ani intregi sa ne revenim”, spune astronomul NASA, Daniel Baker.
Buuun si acum eu ma intreb cum adica vine sfarsitul lumii? Mai degraba dupa declaratia domnul Daniel Baker ar venii  sfarsitul tehnologiei. Penele de curent sunt atat de grave incat sa se sustina ca vina sfarsitul lumii?
Alta intrebare ar fi: Daca mayasi si Nostradamus au avut dreptate si sfarsitul va fi in 2012? Asa ca nu vom mai apuca sa avem parte de acest “Tsunami Solar”. Sau poate ca in 2012 va fi sfarsitul iar in 2013 inceputul unei noi ere, cand va trebui sa o luam de la capat. Asa cum stramosii nostri au trait fara toate facilitatile de care avem parte acum, asa vom putea si noi. Cu toate ca socul ar fi mare.

Totusi, nu putem stii ce va fi nici peste 10 minute….
Ramane sa vedem, insa s-au prezis atat de multe lucruri care nu au fost adevarate incat ne-am pierdut increderea. Sa nu uitam de anul 2000, 6 a 6 2006 si multe altele.
Bineinteles ca si romanii sunt preocupati de sfarsitul lumii. Nu ma credeti…cititi. Se pare ca pentru Bucuresti va fi benefic. :))

(2) Comments

  1. La ce ne puteam astepta de la un ziar ca Libertatea, abureala. Romania, Bucuresti, centru spiritual? Asta e chiar manipulare, sa uitam de saracie si sa ne amagim.
    2013 sfaristul tehnologiei, pai asta inseamna sfarsitul lumii, pe bune. Fara tehnologie ne intoarcem cu 200 de ani in trecut, si haosul va fi stapan de intreaga lume. Domnia celui puternic va fi instaurata, adio dreturile omului, adio siguranta personala, adio tot ce inseamna civilizatie si prosperitate. Adio tot ceea ce cunostem noi acum, un nou Hitler sau Stalin la putere, milioane de oameni ucisi si alte milione tranformate in sclavi peste noapte. Asta inseamna sfarsitul tehnologiei, tehnologie oferita de electricitate.

  2. imi plac fluturii tai de pe blog…sa ne urcam pe cate unul sa plecam pe marte:)..eu chiar is curios de cum o sa fie…pacat ca fara electricitate nu avem nici blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *