OLD

Cum sa iti faci blog pe blogspot

Pentru ca deja multa lume ma intreaba cum mi-am facut blogul, sau cum se creaza un blog pe platforma blogspot, m-am gandit sa completez rubrica utile cu modul in care va puteti crea un blog.

1. Intrati pe http://www.blogspot.com/, unde va aparea o fereastra ca cea de mai jos. Daca aveti deja un cont google activ, va puteti loga folosind adresa de mail respectiva, in partea dreapta a ecranului. Daca nu aveti cont google, click pe “Incepeti”

2.  Acum puteti incepe sa creati contul google. Trebuie doar sa introduceti in campurile aparute: o adresa de mail, o parola, numele de afisare (asa cum doriti sa apara in blog – poate fi schimbat ulterior ), ziua de nastere, cuvintele asa cum apar in imagini si sa fiti de acor cu termenii si conditiile: adresa de e-mail, o parola, un nume de afisare ( aceste apare la autor ), ziua de nastere si verificarea cuvintelor din imagine. Dupa completarea acestora apasati CONTINUATI

3.   Acum e momentul sa dati un nume blogului vostru ( titlu ) si sa alegeti o adresa url ( Adresa URL pe care o selectati va fi folosita de vizitatori pentru a va accesa blogul. ). Click pe CONTINUATI.
4. Urmatorul pas este sa selectati o tema ( template ) pentru blog ( aveti de ales din 8 sabloane pe care ulterior il puteti modifca, din pagina Design. Dupa ce ati selectat tema dorita click pe “Continuati”

5. Dupa ce apasati continuati va aparea urmatoarea fereastra:

Apasati pe sageata portocalie. Veti fi directionati direct catre pagina de postari. De aici e simplu trebuie doar sa alegeti un titlu, cateva etichete ( taguri ) si bineinteles sa scrieti ceea ce doriti.
Click pe publicati si postarea voastra va aparea pe blog.
Daca aveti intrebari nu ezitati, va stau la dispozitie pentru orice nelamurire.

(4) Comments

  1. Folositi template-urile de pe internet pentru ca sunt atatea si sunt asa de frumnoase ca e pqacat sa puneti un design de toate jena pe un continut frumos!

  2. Vrei sa facem schimb de link?

  3. Mersi de articol. Chiar ma gandeam sa creez un blog pe tema casino online. Ce e adevarat e ca un blog cu succes necesita mult timp asupra sa. Din ce in ce mai multe persoane sunt interesate de jocurile de noroc si ar fi bine sa le ofer diverse strategii si trucuri.

  4. Am o intrebare dar cum incarc filme ca sa se poata viziona online. Vreau sa folosesc blogul pentru a putea vedea seriale online traduse de mine… nu am nici o idee… mi-ar placea sa stiu aceasta informatie ca in timpul meu liber sa postez filme si seriale… poate ma puteti ajuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *