OLD

Social Media Summit ?

Social Media Summit. Azi am intrat sa ma citesc cateva bloguri si ce sa vezi mare isterie,mare in jurul acestui subiect- Social Media Summit.
Cica topul bloggerilor cu cea mai mare vizibilitate pe regiuni. Criteriu de selectare –  sa fii in top 300 Zelist.
Buuun, din nou intreb….de ce e atat de relevant acest Zelist? E de laudat ca totusi au fost incluse in top si bloguri care au avut un anume impact in blogosfera romaneasca, dar nu se mai regasesc in Zelist.
In acest top sunt cateva bloguri pe care obisnuiesc sa le citesc cu placere, care isi meritau locul, poate chiar un loc mai bun decat cel pe care sunt. Dar sunt si bloguri despre care nu am auzit nimic. Plus ca sunt o multime de alte bloguri care se pare nu au fost luate in considerare pentru acest top, in care cel putin eu gasesc lucruri interesante.
Topul se numeste asa “Topul bloggerilor cu cea mai mare vizibilitate pe regiuni” hmm….da….si totusi lipsesc unele regiuni. Va intrebati de ce? Simplu nu sunt in tot 300 Zelist. In fond nu sunt si ei tot bloggeri ca si noi restul? Nu meritau si blogurile lor sa fie analizate, chiar daca nu sunt printre primii in Zelist? Sincer mie nu mi se pare corect fata de acestia. Cu siguranta sunt bloguri remarcabile si in aceste regiuni.
Nu stiu cat de relevant poate fi acest top, din moment ce majoritatea nu stiau despre el, au aflat abia dupa ce acesta a fost facut.
Tin sa ii felicit pe cei care se afla in top si sa le urez multa bafta si pe viitor.

(1) Comment

  1. Daca tot se facea un top pe regiuni se putea face timp de o luna sa zicem un recensamant al blogurilor din Romania iar mai apoi sa fie repartizate si analizate astfel rezultand un top mult mai relevant decat cel existent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *