OLD

RObotzi.S01.Ep10.Pufoshenia

Ehe…iata ca Robotzi au ajuns la episodul nu numarul 10.
Ce scumpa e Pufoshenia.
Va recomand cu draga inima ( daca apreciati munca celor de CreativeMonkeyz) sa urmariti episoadele pe situl acestora.
Urmareste RObotzi.S01.Ep10.Pufoshenia
Te pup, te pup :))
Pf….acum cel putin nu o sa mai singura care streseaza lumea cu “mumos” in loc de frumos :))

(9) Comments

 1. Chiar e scumpa pufosenia aia ;)) dragut clipu.

 2. pacat ca o murit la sfarsit pufosenia

 3. paispe net says:

  Banuiesc ca un blog cu de vre-o 15-20 de ori mai putine vizite ca cel in cauza nu-i poate aduce vizite. Daca vrei sa-ti faci tu vizite e un mod destul de penibil(probabil ca ai fi dat si embed la filmulete daca nu le scoteau de pe youtube ca-si faceau tot felul de cretini profile cu munca lor).
  Ar fi ideal sa incerci sa si scrii ceva din gandurile si ideile tale, pana la urma asta inseamna un blog.

 4. @Paipe net: Scopul meu nu e sa le fac lor vizite, ci pur si simplu sa le sustin munca. Si sincer sa-mi fac eu vizite nu prea e cazul, e plin netul cu aceste filmulete si blogul meu nu apare printre primele cautari.
  Spre informarea ta filmuletele sunt pe youtube incarcate de altii, si nu numai, ci si pe tare.ro, peteava,vplay. as putea sa le sau embed de acolo.
  Blog nu inseamna neaparat doar gandurile s ideile mele ci si ceea ce-mi place….iar robotzi imi plac.

 5. paispe net says:

  Munca unui om se sustine in momentul cand remunerezi financiar acea munca. Din moment ce nu platesti pentru asa ceva dar scopul tau nici nu e sa le faci vizite atunci nu prea le sustii munca.
  Vorbesti destul de cotradictoriu dar iti respect parerea. Pana la urma si blogul e ok, mai era unu cu manele la maxim care pubnea ce-i place vre-o 50 cu bancuri, vre-o 10 cu filmulete funea, vre-o 20 cu fotbal la maxim. Macar cele mai multe dinastea sunt doar pe wordpress.com si blogspot.com iar daca joaca e gratuita de ce nu.

 6. Am zis sa le sustin munca, nu sa le rasplatesc munca si da scopul meu nu e neaparat sa le fac vizite, pentru ca sunt constienta ca blogul meu nu se compara cu al lor, dar daca reusesc sa le aduc si 10 vizite intr-o saptamana eu sunt multumita. De ce nu te iei de aia care incarca la greu filmuletele lor pe youtube.Si nu inteleg comparatia ta cu blogul cu manele. Si 2 nu inteleg de ce e atat de multa agitatie in jurul domeniilor?

 7. IonutC says:

  @paispe net : eu zic mai bine sa te preocupi sa scrii corect gramatical si sa stii sa te exprimi.
  Blogul ei e blog pe care revin mereu de placere, de fapt daca astau sa ma gandesc e unul dintre blogurile mele preferate.In plus fiecare e liber sa scrie ce vrea pe blog, fara sa fie criticat.
  Nu cunosc persoana din spatele acestui blog frumos insa tin sa ii multumesc si sa o felicit pentru munca si posturile extrem de frumoase.

 8. paispe net says:

  @IonutC esti libidinos … in orice caz te-ai simtit ofensat de fix ce subliniam eu: fiecare are dreptul sa scrie ce vrea. Sa scrie, copy/paste nu e tot una.

 9. @Paipse net…am intrat pe blogul tau si am vazut ca sunt cateva videoclipuri de pe youtube si pe acolo….copy paste nu e tot una,nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *