OLD

Uneori

Uneori ii tratam pe cei din jurul nostru cu indiferenta. O indiferenta atat de mare incat nici nu de dam seama ca acele persoane exista de fapt. Nu de dam seama ca poate fi dureros pentru ei.
De multe ori ii jignim, ii ranim si ne putam urat cu cei care sunt mai slabi ca noi pentru ca stim ca nu au puterea de a riposta. Poate ca pentru asta suntem mult mai slabi ca ei.
Nu ne gandim niciodata cata ura si durere se pot aduna in inima omului pe care ne incapatam din motive prostesti sa il ignoram, sa il jignim. Uneori se poate aduna atat de multa ura in sufletul acelui om incat intr-o zi o sa explodeze, iar primi care vor fi raniti vom fi noi cei care ne-am purtat groaznic cu ei.
Ma intreb uneori, daca nu devenim mai slabi spunandu-le altora ca sunt grasi, daca nu devenim mai frumosi,spunandu-le altora ca sunt urati, daca nu devenim mai destepti,spunandu-le altora ca sunt prosti de ce ne incapatanam sa subliniam defectele celorlalti cand de fapt noi insine suntem plini de defecte…? Poate intr-o zi noi vom fi in locul lor si abia atunci vom intelege…

(6) Comments

 1. Indiferenta e cea mai dureroasa;mai dureroasa decat ura.
  E cumplit sa-ti dai seama ca nu mai reprezinti nimic acolo unde odata erai totul.

 2. Anonim says:

  Da….chiar iti da de gandit tema asta…frumos te-ai exprimat

 3. jicnim si ranim tocmai pentru ca suntem slabi, ne este teama sa nu fim loviti tocmai cu aceste arme.

 4. Cam asa ceva…Trebuie sa lasam loc de buna ziua peste tot pe unde mergem.

 5. Cel mai mare pacat fata de oameni, nu este ura..ci indiferenta fata de ei. Indiferenta este esenta inumanitatii. ( George Bernard Shaw)

  Opusul dragostei nu este ura, ci indiferenta. – Elie Weisel

 6. Anonim says:

  Salut, Biblioteca Prafuita te invita sa devii membru al blogului si sa formam o echipa mai mare unde fiecare are numai de castigat. Daca ti se pare interesant, acesta este blogul http://biblioteca-prafuita.blogspot.com/ si vei primi mai multe detalii la b3tobeto@yahoo.com O zi buna AnnyA's

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *