OLD

Castiga un domeniu gratuit

Tot navigand pe net am dat de un concurs foarte interesant care ofera ca premiu un domeniu gratuit.
Pentru a va inscrie in acest concurs click aici. Mecanismul concursului este simplu. Te inscrii cu numele tau si adresa de email ( acestea trebuie sa fie reale ) pentru tragerea la sorti care va avea loc in fiecare vineri la ora 16.00. Va puteti inscrie de mai multe multe pentru o singura tragere la sorti ( o inscriere in fiecare zi ).
Saptamanal vor fi oferite 2 premii ( 2 domenii gratuite ) . Unul  pentru participantul direct si un premiu suplimentar pentru invitatorul lui. Mai exact, tu te inscrii, incepi sa iti inviti prietenii sa participe la acest concurs si daca unul dintre acestia castiga premiul, vei primi si tu un alt premiu ( fara tragere la sorti ).
Domeniul este inregistrat pentru o perioada de un an. Un participant direct, poate rezerva ca domeniu nou decat un domeniu cu extensia .eu. Un invitator poate castiga, chiar daca nu a participat la concurs, orice domeniu nou cu extensia .eu, .com, .net, .org, .info, .biz cu conditia sa aiba minim 10 invitati iar unul dintre invitatii lui sa fi castigat in ziua respectiva. Veti fi notificati printr-un email de castigarea concursului, dupa primirea acestuia aveti la dispozitie 2 ore pentru validare emailului si 24 de ore pentru revendicarea premiului.
Mai multe datalii gasiti pe pagina concursului.
Va doresc multa bafta!!! 🙂 Nu uitati sa va inscrieti in fiecare zi pentru a avea mai multe sanse de castig.

(2) Comments

  1. Mulumesc! Iti urez multa bafta!! 🙂 Poate avem noroc! 😛

  2. Woot, e bine de stiut! Sper sa castig ca sa-ti fac si tie un serviciu, fiindca tu m-ai invitat (indirect) 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *