OLD

Ploaia

Nu inteleg de ce unii se tem asa de ploaie. De ce sunt atat de indignati ca ploua, uneori din felul in care vorbesc te fac sa crezi ca vine sfarsitul lumii.  E doar ploaie, ce rau poate face ( excluzand furtunile ). Stiu ca nu e chiar asa placut sa te ude pana la piele, si dupa sa te trezesti cu nasul in batista  sau sa faci slalom printre baltoci. Dar totusi dupa o zi enervant de calduroasa, ca cea de ieri, o ploaie ca cea de azi e chiar bine venita. De multe ori, ne da planurile peste cap, dar nu mai poti iesi in parc nu inseamna ca esti blocat in casa. Poti iesi la o cafenea, de unde neaparat sa puteti  privi ploaia, la un film.
 Nu-i un capat de tara, asa ca cei care se tot vaita ca ploua, mai bine preocupati-va sa gasiti ceva de facut decat sa asteptati sa se opreasca. Incercati sa vedeti partea frumoasa a u unei zile ploioase.
Poate ca sunt o ciudata, dar imi place cand ploua, ma linisteste. Ce poate fi mai frumos decat o ploaie de vara. Trebuie doar sa invatam sa ne bucuram si de ploaie, si de soare, si de zapada….fiecare lucru, fiecare moment, sentiment, fenomen este frumos in esenta.

(1) Comment

  1. Ploaia e binevenita, mai ales cand aerul este irespirabil pe canicula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *