OLD

Schimb de trafic

EasyHits4u este un program perfect pentru cei care isi doresc sa-si creasca numarul de vizitatori pe site. In acelasi timp puteti castiga si ceva banuti.
Mai exact EasyHits4u este un program de traffic exchange manual. Tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi site-uri folosind bara de surf. Pentru fiecare site vizitate primesti un credit ( un vizitator ).  Pentru a putea vizita site-uri si a castiga credite trebuie mai intai sa-ti adaugi siteul. Apoi  click pe pe unul dintre butoanele “Start surfing”. Dupa 15 sau 20 de secunde va aparea scris in stanga sus scris “GO” si mai multe imagini, tu trebuie sa dai click pe una din imaginile identice, pe rezultatul corect al calculului sau sa potrivesti literele. Urmatorul site se va incarca automat.
Bani ii castigi astfel : 30 de centi la fiecare 1000 de siteuri vizitate si 10 centi pentru fiecare 100 de site-uri pe care le viziteaza persoanele recomandate de tine.
Exista si un sistem de bonusuri acordat in functie de numar de site-uri vizualizate: dupa 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250, 500, 750, 1000, 1500 si 2000. Aceste bonusuri constau in  bani, credite, tichete de surf, impresii banere.
Din castigurile tale 30 % se vor duce catre site-ul inscris. Daca vrei sa schimb acesta suma o poti face din “Account Info” -> “Auto-Assign %”.
Daca nu ai cont iti poti crea unul aici.
Daca vrei sa afli mai mu;te metode de a face bani pe net poti vizita acest blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *