OLD

Trailer Transformers: Dark of the Moon

Vinerea aceasta avem premiera unui filmului Transformers 3. O premiera destul de asteptata mai ales de fanii genului SF.
Primele doua parti au primit foarte multe cuvinte de lauda, zic eu destul de bine meritate.  Cei care au vazut Transformer: Razboiul lor in lumea noastrea si Transformer: Revenge of the fallen stiu ca deja ca filmul este plin de efecte speciale de calitate si cunosc ritmul alert al acestuia.
Transformer 3 pare a fi unul dintre cele mai bune filme ale anului 2011, insa ramane de vazut daca vi asa avand in vedere ca suntem abia in luna iunie.
Partea a treia este regizata tot de Michael Bay, producator executiv fiind Steven Spielberg, 2 maestri ai genului. Din pacate in Dark of the Moon nu mai joaca Megan Fox.Acesta va fi inlocuita de fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley, spun unii nu la fel de atragatoare ca Megan Fox. Rosie Huntingion va fi noua iubita a lui Witwicky (Shia LaBeouf). Motivul pentru care Megan Fox a parasit seria Transformers ? Niste neintelegeri cu Michael Bay.
Filmul va rula in 3D un motiv il plus sa mergem sa-l vedem intr-o sala de cinema.
Sincer e un film pe care eu vreau sa-l vad, primele doua parti au fost destul de captivante. Merita o vizita la Imax, cu siguranta nu se compara cu vazultul la calculator. Sper doar sa ruleze cat mai mult sa-l pot vedea si eu in 3D, pentru ca momentan n-am nicio sansa sa fac o vizita la cinema. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *