OLD

Zookeeper

Sursa imagine: Cinemagia

Peste fix o luna, pe 22.07.2011 va avea loc premiera filmului “Zookeeper”, o comedie care dupa trailer promite hohote de ras.
Judecand tot dupa trailer cred ca va fi o comedie extrem de reusita, pentru care merita sa faci o vizita la cinema, mai ales daca ai nevoie de ceva pentru a te binedispune. Eu am ras doar vizualizand cele 2 minute si jumatate din trailer.
Griffin Keyes ( Kevin James ) lucreaza ca ingrijitor la parcul zoologic Franklin. Desi printre animalele de la zoo se simte in largul lui, intr-o zi  acesta decide ca ar fi timpul sa-si gaseasca o noua slujba unde printre altele si-ar putea gasi femeia perfecta. Animale il adora motiv pentru care incearca sa-si convinga ingrijitorul preferat sa nu plece. Mai mult decat atat, acestea il vor ajuta in cucerirea femeii visurilor. Cel mai important animale pot comunica cu Griffin prin viu grai, de aici vine si o mare parte din comicul filmului.
Printre cei care vor da glas animalelor se numara Adam Sandler  ( o maimuţă capucin ) Cher ( o girafă ) si Sylvester Stallone ( un leu ).
Fara sa spun mai multe, iata trailerul:

(2) Comments

  1. Vaiiii! Deci abia aştept filmul ăsta. Pare superrrrr funny!

  2. Anonim says:

    Criminal….cred ca o sa fie cea mai tare comedie de anul asta. Abia astept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *