OLD

Cele mai ieftine asigurari

Daca in urma cu ceva timp unele asigurari nu erau obligatorii, acum ele au devenit. Mai mult decat atat ne putem trezi cu o amenda frumusica in cazul in care nu beneficiam de acea asigurare.
Deasemenea majotitatea dintre cei cauta cele mai ieftine si avantajoase oferte si din fericire RCA Ieftin si Asiguratorii.ro vin in ajutorul nostru pentru a ne oferii cele mai bune preturi.
Cu totii stim ca RCA-ul este obligatoriu insa putini se gandesc ca gaseasca cea mai buna oferta. Cu RCA-ieftin.ro poti compara tarifele asftel incat sa gasesti cel mai mic pret. In 15 minute poti primi polita pe e-mail fiind valabila incepand cu ora 00:00 ( de acesta te poti folosi pana cand vei primi originalul ). Pentru Bucuresti, transportul este gratuit,indiferent de valoarea politei. Pentru celelalte orase este gratuit doar daca polita este de cel putin 199 Ron.
Plata se face prin online prin card. In agentii poti plati chiar si prin Card Avantaj.
Daca doresti sa iti faci RCA direct in agentii, in Bucuresti ai la dispozitie 10 agentii: Iuliu Maniu, Brandy Militari, Berceni Grand Arena, AFi Cotroceni, Dristor, Rahova. Obor, Autovit, Baba Novac si Domenii. Mai multe detalii despre locatia exact si programul acestor agentii gasesti aici. Exista o agentie si in orasul Buzau.
Comanda este simpla. Atasezi talonul sau completezi formularul cu datele din talon. In cel mai scurt timp vei contactat pentru a confirma comanda. Vei primi polita acasa, putand alege ora la care agentul de livrare iti va inmana polita.
Fie ca ai nevoie de o Asigurare de locuinta, o asigurare PAD Plus ( impotriva dezastrele naturale ) Asigurari medicale de calatorie sau i asigurare CMR , Asiguratorii.ro au cele mai ieftine preturi. Poti gasi cele mai bune oferte chiar din confortul casei tale. Comanda se face simplu, completezi formularul cu datele cerute. In maxim o ora vei fi sunat pentru a stabilii si sa confirmi detaliile despre produsul comandat de tine. Deasemenea poti alege ora la care un agent de livrari sa iti aduca asigurarea.
Totul se desfasoara din confortul casei tale, fara a mai sta sa cutreieri orasul in cautarea asigurari   care sa se potriveasca perfect nevoilor tale.
Pe scurt RCA-Ieftin.ro si Asigutaratorii.ro se ocupa sa gaseasca cele mai bune oferte de RCA si asigurari ale societatiilor care se ocupa cu acest lucru. Tu nu trebuie decat sa compari si gasesti cea mai buna oferta pentru tine. Vei primi polita la tine acasa. Nimic mai simplu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *