OLD

Duminica pentru amintiri

Azi m-am gandit ca ar fi frumos ca ne aducem aminte de acele lucruri care candva ne incantau, care ne-au marcat intr-un fel sau altul. O melodie veche, un film vechi, o formatie, o fotografie, un joc orice ne aduce amintiri  placute.
Lansez acesta postare ca un fel de leapsa, orice poate o poate prelua.
Va mai aduceti aminte de vechea formatie Animal X ( nu varianta de acum ) ? Soparla, Hiena si Vierme, 3 baieti care au cucerit nu doar prin melodii ci si prin miscarile lor. Pf, eu eram fan, dadeam muzica la maxim, chiar si atunci cand erau la televizor spre disperarea parintilor si a vecinilor.
Piesa “Sa pot ierta” o mai stiti ? Acesta a fost lansata in anul 2001 si face parte din albumul “Animal x” lansat in anul 2000. Single-ul “Sa pot ierta” a fost primul care a stat timp de 23 de saptamani in topurile radiourilor.

Intre timp componeta si stilul muzical al trupei s-au schimbat. Imi placeau mai mult inainte. Anul acesta Soparla a parasit formatie in favoarea proiectelor personale.
Si totusi n-am rezistat tentatiei si va mai las 2 clipuri. Primul cu cateva imagini cu baietii din emisiunea “Teo” (frumoasa emisiune ). Si al doilea tot in emisiunea “Teo”, dar ca sa va aduceti aminte cat de bine dansau acesti baieti.

(1) Comment

  1. Anonim says:

    buna cine era tipa aia bruneta din videoclipul Sa pot ierta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *