OLD

CISSmarket.ro are un design nou

 CISSmarket.ro are o noua infatisare cea ce nu poate decat sa ne bucure. Noul site arata foarte bine, informatiile se gasesc foarte usor, meniul este usor de navigat. Ce imi place foarte mult este ca datele de contact se gasesc foarte usor si sunt foarte lizibile, acestea fiind in subsolul paginii . Fundalul este unul luminos, alb, ceea ce face mai usoarea citirea acestuia. Avem acces usor la blogul CISSmarket si la noutatile de pe site. Prima pagina beneficiaza si de un slide unde putem citi informarii pretioase. De asemenea si accesul la formularul de contact este foarte usor. Completandu-l veti fi contactat de un reprezentant CISSmarket in cel mai scurt timp posibil.
Probabil foarte multi va intrebati ce inseamna CISS (continuous ink supply system )sau mai exact sistemul CISS. Sistemul CISS este o alternativa a cartusele normale pentru imprimante si  vine in ajutorul nostru deoarece pretul acestora este cu aproximativ 95 % mai ieftin decat al cartuselor obisnuite, inclusiv cele refill. De ce ? Pentru ca la livrare CISS-ul le livreaza cu tot cu cerneala. Dupa terminarea acestora puteti cumpara flacoane noi. Culorile sunt independente, astfel incat veti schimba doar culoarea care s-a terminat. Veti putea observa cand rezervoarele sunt goale pentru ca acestea sunt transparente. In plus, un alt beneficiu este nu trebuie sa mai pastrati cerneala in cartus atunci cand il duceti la reumplere si pot fi folosite pe perioada lungi si mai ales nu va trebuie sa il aruncati atunci cand inca mai are putina cerneala.
Acest sistem este compatibil cu un numar mare de modele de imprimanteinsa inainte de a cumpara este bine sa va interesati daca acesta este compatibil si cu imprimanta voastra. Impreuna cu sistemul CISS veti primi si instructiunile de instalare, instalare care dureaza foarte putin, intre 5 si 20 de minute. Pentru mai multe informatii reprezentanti CISSmarket va stau la dispozitie.
Livrarea produselor de face in 48 de ore, oriunde in Romania.
Va recomanand sa cititi mai mult despre acest nou sistem, cu siguranta o sa va atraga atentia. Cel putin mie imi surade ideea de a folosi acest sistem, mai ales ca am avut mai mereu probleme cu cartusele normale.

(1) Comment

  1. Anonim says:

    Hmm un website cu adevarat bun. Dar nu ar strica sa faca ceva implementari cu pariuri sportive live. Astfel pot aduce veniturile la un nivel mai inalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *