OLD

Whitney Houston s-a stins din viata

Cine nu are macar o melodie a ei in calculator sau macar sa fi ascultat una din acestea. E greu sa nu fi auzit de Whitney Houston, la fel de greu de crezut ca nu-ti placa macar putin unul dintre cantecele ei.
Din pacate sambata, artista s-a stins din viata, a parasit definitiv atat scena , cat si acesta lume. Trist, dar adevarat. Nu ma pot declara fana infocata, insa ascult cu mare placere melodiile si pur si simplu ador vocea ei. Asultam de mica melodiile ei, pe casete, la casetofonul fratelui meu, imi pareau atat de frumoase si relaxante si ma faceau sa visez cu ochii deschisi.
Ciudat sau mai degraba trist este declinul artistei, care a ajuns sa consume droguri, pastile si bautura. Probabil ca dezamagirile si loviturile vietii au impis-o catre aceste lucruri…mereu ma intreb oare de sunt atat de labili psihic. Nu cred, insa, ca este momentul sa o criticam pentru defectele ei, a gresit si platit crunt pentru asta. Trebuie doar sa ascultam in continuare melodiile ei minunate. Ceva imi spune ca acestea vor dainui mult in casele noastre, ca ne vor incanta auzul multa vreme de acum incolo.
Whitney Houston a intrat intr-un con de umbra in ultima perioada, iar ultima ei prestatie live nu a fost deloc buna, insa e pacat ca a revenit din nou in centrul atentiei noastre astfel, pentru ca sunt sigura ca acum melodiile ei vor fi ascultate mult mai mult decat pana la aflarea acestei vesti.
Whitney Houston a murit, insa melodiile ei vor ramana mult timp de acum.

Whitney Houston, cea mai premiata cantareata din toate timpurile, detinatoare a 6 titluri Grammy, s-a stins din viata la 48 de ani. Primele ipoteze in cazul mortii VIDEO pe www.incont.ro

Si nu ma pot abtine sa nu postez si una dincele mai frumoase si cunoscute piese ale ei. I will always love….un titlul superb pentru o melodie la fel de superba…..

(3) Comments

  1. Anonim says:

    Sad ,RIP Whitney Houston

  2. Ovidiu says:

    O Doamne, parca nu-mi vine sa cred. Foarte trist. O sa-mi fie dor de ea, bine ca ii pot asculta melodiile in continuare.
    Apropo, ai scris foarte frumos.

  3. asta e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *