OLD

Cand pierzi….

Poate ca unul dintre cele mai grele lucruri pe lumea aceasta este sa pierzi pe cineva drag. Nimeni si nimic nu-i va putea inlocui prezenta.
Cand pierzi pe cine drag, treci prin mai multe etape : durere, tristete, negare, depresie, dezamagire. Se spune ca timpul le vindeca pe toate. insa raman cicatrici care te vor urmarii toata viata.
E greu, e foarte greu sa acceptam ca ii vom mai vedea niciodata, ca nu ne vor mai zambi niciodata.
De cele mai multe ori, pretuim oamenii dragi abia dupa ce acestia numai sunt langa noi. Abia atunci ne dam seama ca erau o parte din noi si ca atunci cand au plecat au luat aceea parte cu ei.
As putea sa vorbesc mult despre acest subiect, dar nu vreau sa instristez pe nimeni. Vreau insa sa va dau un sfat, pe care sunteti liberi sa-l urmati sau nu. Apreciati persoanele dragi vou, apreciati fiecare gest pe care il fac pentru voi, bucurati-va de fiecare zambet pe care vi-l daruiesc, pretuiti fiecare clipa impreuna cu ei, multumiti-le pentru toate lucrurile bune si frumoase pe care vi le aduc in viata. Uneori poate fi pre tarziu. Si mai ales aceti grija de parinti vostri.
Au trecut 2 ani si 11 zile si inca mai doare, inca mi-e greu sa accept, inca mai cred ca intr-o zi ….intr-o zi va fi iar aici…

And I know you’ve gone away
But in my heart you’ll always stay

(4) Comments

  1. Sunt total de acord…

  2. Mirela says:

    Foarte frumos ai scris. Se vede ca esti o persoana speciala. Ai mare dreptate in ce ai scris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *