OLD

Lansare Toner.Europe.ro

De curand s-a deschis un nou magazin online: TonerEurope.ro care ofera tonere la caliate europeana.
TonerEurope ofere consumabile de foarte buna calitate pentru imprimante si copiatoare laser. Deasemnea un aspect care merita specificat ar fi si pretul foarte accesibil al acestora.
Cei de la TonerEurope si-au propus sa ne ofere o solutie de micsorare a costului pentru imprimarile laser. Un alt aspect care merita specificat si care ii diferentiaza de alte magazine din aceeasi nisa este ca toate tonerele sunt testate inainte sa merga spre vanzare. Ele sunt verificate direct e linia de productie. Practic este eliminat riscul ca produsul pe care il cumperi sa nu fie de buna calitate. Si cu totii stim ca riscul de a nimeri un toner nefunctionabil este destul de mare.
Cu TonnerEurope veti tiparii cu pana la 63% mai ieftin comparativ cu un toner obisnuit. Print-urile vor fi de o calitate superioare,textul va iesi clar, imaginile stralucitoare.
Si ca sa va faceti o idee cat puteti economisi : cu un toner obisnuit veti tipari in jur de 650 de pagini, insa folosint TonerEurope tipariti pana la 2040 de pagini.
Preturile pornesc de la 59,00 de lei. Gama de toner este foarte larga, veti gasi Toner HP, Toner Canon, Toner Samsung. Minolta, Brother si multe altele. Pentru a vizuliza mai bine intreaga oferta va invit sa vizitati aceasta pagina, sunt convinsa ca veti gasi tonerul de care aveti nevoie.
Livrarea se face in toata Romania, pretul transportului fiind fix indiferent de locatie sau greutate coletului.
Pretului acestui 25, iar livrarea se va face in 48 de ore acasa sau pot fi ridicate direct din showroom-ul din Bucuresti, din zona Cotroceni. Mai multe detalii despre modalitatile de livrare si de plata gasiti aici.
Sper ca v-am convins sa vizitati acest magazin online si sa cumparati produse. Cel putin pe mine m-au convins, mai ales ca am avut deseori probleme cu cartusele cumparate, care mai apoi nu erau schimbate pe motiv ca au fost deteriorate din cauza mea.
Nu-mi ramane decat sa va urez spor la cumparaturi si sa sper ca veti fi multimiti de serviciile celor de la TonnerEurope.

(2) Comments

  1. tare situl

  2. Mi se pare interesant numele domeniului, mi se pare putin ciudat sa vad un domeniu .ro ce are un cuvant ce nu e in limba romaneasca, insa banuiesc ca e la moda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *