OLD

Bani din afiliere

2Parale.roNu toata lumea stie exact ce presupune aflierea si mai putin fac bani din asta. Insa in ultima vremea din ce in ce mai multi aleg sa faca bani prin afiliere sau sa-si promoveze afacerile in acest fel.
Fie ca esti un simplu blogger care doreste sa faca ceva bani cu blogul fie, fie ca detii o afacere online, mai ales un magazin online afilierea este un pas important si benefic pentru tine.
Recunosc ca la inceput eram destul de sceptica in privinta lucru si nu mi-am dat deloc interesul. Insa mi-am dat seama ca daca te tii de treaba chiar poti castiga serios si intentionez sa ma tin de treaba de acum incolo.
Fara sa o mai lungim 2parale,este prima si cea mai mare retea de marketing afiliat din Romania si Bulgaria. Detin nici mai mult nici mai putin de 9000 de afiliati, numar care creste zilnic. Peste 140 de advertiseri pana in acest moment si la fel numarul lor creste lunar. Spre exemplu in luna august au fost adusi 5 advertiseri noi.
AFILIAT
Daca iti doresti sa devii afiliat totul e foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti creezi un cont de afiliat ( click aici pentru creare cont ) , sa aplici la campaniile pe care doresti sa le promovezi si apoi sa incepi promovarea produselor acestora.
Exista comisioane fixe sau variabile. Fiecare campania are un anumit comision si esti mereu instiintat de schimarile acestuia. Se pot castiga bani si din lead-uri. Plata se poate face chiar si lunar daca reusesti sa strangi cel putin 100 Ron. Singura conditie e sa faci cererea de plata pana la 14 ale lunii in care iti doresti sa primeste bani. Se pot inscrie atat persoanele fizice cat si cele juridice.
Esti liber sa-ti alegi dintr-o multime de categorii de campanii: fashion, reduceri colective, IT&C, electronice, divertisment, etc.
Pentru mai multe detalii, click aici, vei gasi videoclipuri, marturii ale afiliatilor deja inregistrati.

ADVERTISER
Daca esti advertiser , detii un magazin online si doresti sa-ti cresti considerabil vanzarile atunci programul 2parale este perfect pentru tine. Vei plati doar pentru vanzarile si lead-uri generate de afiliati care au ales sa-ti promoveze afacerea. Ai acces la o multime de bloguri si site-uri. Esti liber sa-ti alegi ce bloguri merita sa te promoveze. Deasemenea ai acces la statistici in timp real si primeste suport constant pentru a-ti imbunatati vanzarile.
In plus beneficiezi de comision minim 0 pana in decembrie si de o reducere cu 50% a taxei de Set-up. Doar pentru advertiserii lansati in septembrie si octombrie asa ca grabeste-te si inscrie-te ca advertiser in 2parale.
Daca te-am convins click aici sa-ti faci cont.
2Parale.roMai multe detalii gasesti aici, videoclipuri, marturii ale advertiserilor deja inscrisi

2parale are o vechime de peste 2 ani, si de curand totalul vanzarilor a depasit pragul de 30.000.000 de RON.
Cert este ca daca iti doresti sa castigi bani din acest program trebuie sa investesti timp si rabdare, poate sa il consideri ca un al doilea loc de munca. Probabil daca iti rezervi cate o ora pe zi, sau macar la 2 zile veniturile vor fi constate si destul de maricele.
Eu zic ca merita incercat. Pentru orice intrebari va stau la dispozitie atat prin rubrica contact cat si prin formularul de comentarii.

(3) Comments

  1. Banii online sunt viitorul. Toti incercam sa realizam bani usor sau un sistem care sa realizeze venituri pasive.
    Locurile de munca in romania sunt din ce in ce mai putine si mai prost platite.
    Pentru toti cei ce doresc sa faca bani pe internet sa lase prostiile deoparte si sa se apuce de lucrui serioase.
    Un blog, un site ar fi mai mult decat perfect. Eu am trecut de blog… incerc un site de turism litoral.

  2. Foarte interesant este faptul ca afiliere nu e singura cale, in urma cu cativa ani la putere era doar google ads, acum sunt tot mai multe soluti de ati monetiza afacerea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *