OLD

Bani pe net cu Virtconomics

VIRTCONOMICS este un simulator economic strategic, politic si social. Aici ai posibilitatea sa-ti deschizi propria companie si sa-ti vinzi produsele, castigand bani REALI, partid politic castigand influenta politica. Practic poti transforma banii virtuali in bani reali
Iti poti deschide cont gratuit si primesti 10 lei bonus.
Am sa spun inca de la inceput , nu va asteptati sa castigati de la inceput foarte mulyi bani. Ei se castiga destul de incet. Inca nu sunt o experta in acest joc dar am cateva recomandari pentru voi.

 • In primul rand trebuie sa iti inchiriezi o casa pentru ca acest lucru iti creste energie si creste influenta , ceea ce inseamna mai multi bani si mai multe sanse sa castigi intalnirile cu partenerii.
 • Pentru inceput ca sa castigi ceva banuti , munceste , recomand sa munciti pe timp de noapte , pentru ca in acest timp nu puteti face nimic altceva , nu va puteti da intalniri sau muta.
 • Mergeti la intalniri , pentru fiecare jucator influentat castigati o suma de bani , in plus atat timp cat aacesta ramane sustinatorul vostru veti primi un anumit procent din castigurile sale. Sfatul meu pentru a a castiga este sa atacati jucatori cu influenta mai mica decat voi si cu putini sustinatori. Incercati totusi sa alegeti useri cat de cat activi pentru a a castiga si din procentul castigurilor lui.
 • Dupa ce ati strans bani suficienti , este recomandat sa va cumparati un costum , un diplomat si un televizior. Sunt ceva mai scumpe cei drept insa se puteti cumpara pe ran. Atentie insa costumul si diplomatul se uzeaza , ceea ce inseamana ca trebuie sa-l schimbati o data la o luna. Insa toate acestea va cresc influenta , energia si inteligenta si automat veti castiga mai mult bani pentru diferitele activitati. In loc de 1 leu veti putea 6-7 lei.
 • Pentru a castiga si mai multi bani , iti deschide o companie . Pentru inceput o editura , costa 5 euro deschiderea ei plus investiiile ulteriore. Insa orice jucator este nevoit macar din cand in cand sa citeasca ziarul , ajuta pentru cresterea inteligentei. restul companiilor costa 10 euro.
 • Va puteti incerca norocul la loteria nationala. Un bilet costa 5 euro. Sansele sunt aproximativ ca cele de la 6 din 49 , inca cu putin noroc puteti castiga cateva milioane.
 • Daca vrei sa-ti schimbi regiunea in care locuiesti recomand sa o faceti tot pe timpul noptii , pentru ca in acest timp nu puteti munci sau da intalniri.
 • In plus pentru 6 luni active in loc bugetul iti ofera un bonus de aniversare calculat in functie de varsta si influenta pe care o ai.
 • Recomand sa va logati in fiecare zi , asa cresteti in varsta si va ajuta si la influenta si restul caracteristicilor.
Pentru a ava putea deschide un cont gratuit click pe linkul acesta http://www.virtconomics.com/recruit/mtaelishlcbq02vwn5hl  sau pe bannerul de mai jos. 
Eu va stau la dispozitie cu sfaturi. Astept intrebarile voastre , pentru orice nelamurire , sau orice dificultate ati intampinat in joc. Voi raspunde in cel mai scurt timp. Deasemenea va astept si eu cu sfaturi si idei.
Acum nu-mi ramane decat sa va urez multa bafta si sper sa fiti cat mai activi si sa-mi dati de strire cand ati castigat primii bani cu acest joc.

(7) Comments

 1. Vreau să lista în virtconomics. cerșească pentru o invitație de a juca la email-ul meu vă mulțumesc,

 2. Anonim says:

  Salut puteti sa incercati si acest nou joc pe facebook http://shareslikes.com/add-my-campaign?r=OTY5

 3. Daca a inceput versiune noua de la 0, sunt sanse sa castigi binisor, daca e aceeasi de acum 1 sau 2 ani, jocurile sunt facute deja, prea greu prentru a te ridica 😉

  Ps: Am lucrat in industria Jocurilor Browser Based,(dezvoltare), sunt facute in asa fel incat 80-90% din jucatori sa piarda.

 4. @Alexandru – Chiar si in viata reala trebuie sa investesti ca sa castigi. Depinde de rabdarea si perseverenta fiecaruia.

 5. Hmm, am jucat si eu joculetul asta sincer, ca sa scoti bani, trebuie investit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *