OLD

Liceu de fite : cerinte pe masura

Circula pe net un video , destul de suparator unde actorul principal este invatamantul romanesc , “de fite” sau mai excat o doamna profesoara din liceu din centrul capitalei.
Stim cu toti ca in perioada sarbatorilor se cer bani pentru cadourile profesorilor , la fel de bine stim ( sau cel putin asa era cand eram eu in liceu ) se dau cateva sute de lei. O mica atentie pentru profesorii care se chinuiau zi de zi cu noi.
Cea ce veti vedea in videoclipul de mai jos este de-a dreptul iritant. De ce ? Pentru in unele licee  , asa zisele licee de fite se cer milioane , mai exact 5 milioane de copil sau 100 de euro. Si banii nu sunt doar pentru profesori , ci si pentru bodyguarzi si femeile de serviciu.
Atunci cand parinti refuza sa dea atat de multi bani se trezesc cu replici de genul : “Copiii voştri or să fie săraci în suflet dacă nu dau” , sau “Astea-s cadourile voastre? Atât vă reprezintă? Nu sunteţi cartofi, nu sunteţi oi, să vă învăţ!” , din partea unei profesoare extrem de revoltate de refuzul parintilor.
Cel mai bine va las sa vedeti acest videoclip filmat cu o camera ascunsa , sunt sigura ca va va lasa fara cuvinte.

Ei , si acum ca l-ati vazut astept parerile voastre.
Insa , vreau sa mentionez ca am tot respectul pentru profeosori , pentru ca stiu ca nu toti sunt ca sa ii spunem doamna profesoara de mai sus..
Totusi , stau si ma intreb cum s-a ajuns in situatia asta ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *