OLD

5 ani de blogging

26.07.2009 prima mea postare pe acest blog. aceasta a fost ziua in care pasiunea mea pentru blogging a inceput sa se contureze.
Am evouluat destul de mult de atunci , am invatat multe lucruri noi. Am schimbat pareri , am incercat sa fiu utila , amuzanta , comunicativa. Am incercat necontenit sa urc cat mai sus.
Au fost si momente in care am renuntat din lipsa timpului , a chefului , a starii generale. Am incercat sa nu fac din blog un jurnal online in care sa-mi vars lacrimile ci sa fiu pe placut tuturor.
Am crescut , am evoulat incet , incet. Nu ma luad cu o mare realizare , insa am reusit ceva si stiu ca puteam mult , mai mult de atat , insa ambitia nu este punctul meu forte.
292.630 de afisari de pagina de cand cei de la blogger monitorizeaza acest aspect , peste 200 de vizitatori zilnici , 148 de fani pe Facebook , pagerank 3  , astea sunt o parte din statisticile blogului meu. Cam atat am crescut eu in 5 ani de la infiintare. Stiu ca este putin , insa eu ma mandresc cu asta si sunt multumita.
Acum am revenit si am idei noi , forte proaspete si un chef nebun de a scrie pe blog , de a impartasii cu voi o multime de lucruri. Am sa fac din acest blog un mod de a ma relaxa , zi de zi , asta chiar daca 9 ore pe zi le stau in fata calculatorului!
Sper din suflet sa fiti in continuare alaturi de mine , sa-mi citi blogul , sa ma sustineti sau sa ma criticati atunci cand este cazul.
Va multumesc din suflet pentru cei 5 ani petrecuti alaturi de mine si imi cer scuze pentru desele abstente de pe blog.

(1) Comment

  1. La multi ani frumosi in blogosfera, inspiratie si la cat mai multe postari! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *