OLD

eMag a lansat eMag Supermarket

Pe 26 august 2014 eMag a lansat eMag Supermarket – “Supermarket la tine acasa” . Este vorba de un proiect in parteneriat cu Mega Image  , care vine in sprijinul persoanelor ocupate sau carora nu le place sa colinde prin hypermarketuri.
Gasesti peste 7500 de produse din peste 170 de categorii specifice oricarui supermarket.
Pur si simplu , intri pe site iti alegi produsele de care ai nevoie apoi poti alege sa-ti fie livrate chiar la tine acasa prin curier rapid sau le poti ridica din magazinele Mega Image selectate. Ridicarea din magazin se face in in functie de programul de functionare a magazinului.Livrarea prin curier se face oriunde in tara in maxim 24 de ore . Pentru comenzi de peste 300 de lei transportul este gratuit
Avantajul acestui seviciu este ca sunt foarte multe magazine Mega Image , ceea ce face mult mai usoara ridicarea direct din magazin. Alegi cel mai apropriat magazin si dupa ce ai comandat produsele pe site le ridici direct din magazin , fara sa mai pierzi timpul printe rafturi.
Daca alegi livrarea la tine acasa plata se poate face cu cardul sau ramburs. Daca vrei sa ridici produsele direct din magazin plata se poate face doar online.
Poti alege ca produsele sa fie livrate la mai multe adrese.
Legume si fructe , lactate si oua , bacanie si brutarie , bauturi si tutun sunt doar cateva din categoriile disponile pe site.
Momentan magazinul online functioneaza in versiunea beta , urmand ca platforma sa fie optimizata.
Eu zic ca e idee foarte buna a celor de la eMag si Mega Image.
Pentru mai multe detalii te invit sa intri pe site-ul eMag in categoria Supermarket sau dand click aici.
Spor la cumparaturi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *