OLD

Oferta saptamanii de la Depozitul de papetarie

Saptamana de saptamana Depozitul de papetarie ofera reduceri la o gama larga de produse de papetarie , protocol , curatenie sau IT.
Iata oferta de saptamana aceasta :

iPad Mini, cellular, 16GB, 4G, alb, APPLE
Are toate calitatile care fac iPad-ul incredibil: un ecran superb, performante rapide si fluide, camere FaceTime HD si iSight si pana la 10 ore de autonomie a bateriei…mai multe detalii
PRET : 1669.00 de la 1999.00

 
 
 
 

Iti doresti o tableta care sa iti ofere viteza de procesare, autonomie sporita a bateriei si o rulare rapida a jocurilor si aplicatiilor tale favorite, toate acestea la un pret accesibil? Daca da, atunci Allview 2 Speed Quad e solutia perfecta!
Procesor Quad Core de 1 Ghz, autonomie a bateriei de pana la 7 ore in conditii de utilizare continua, Android 4.2.2. Jelly Bean- acestea sunt doar cateva din calitatile care fac din 2 Speed Quad un partener de nadejde, pe care te poti baza oricand.
In plus, noua tableta Allview e compatibila cu tehnologia Smart2View, pentru ca tu sa beneficiezi de o experienta uimitoare!…mai multe detalii

PRET : 579.00 de la 639.00

 
 

Tableta 7,9″, 1GHz Quad-Core, ALLVIEW Viva Q8
Detalii

Pret : 499.90 de la 589.00

Tableta 7″, Quad-Core 1GHz, ALLVIEW Viva Q7 Life

Daca esti in cautarea unei tablete cu un design atragator, usor de utilizat in viata de zi cu zi si la un raport excelent calitate-pret, VIVA Q7 Life, cea mai accesibila tableta Quad Core din gama actuala, te va convinge cu siguranta.

Functiile fundamentale pe care le cauti intr-o tableta se imbina armonios intr-un design compact si super slim : procesorul Quad Core de 1GHz, ecranul de 7”, solutia grafica performanta cu 8 nuclee, conexiunea wireless si sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean fac echipa intr-un device de doar 7,5mm grosime.
mai multe detalii

PRET : 299.90 de la 399.00

Pentru mai multe oferte click aici!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *