OLD

Reducere de 50 % la carti.

Elefant.ro se muta intr-un nou sediu. Din aceasta cauza toate comenzile plasate in aceasta perioada , mai exact in aceasta saptamana vor fi livrate in 7 zile.
Dar clientii sunt rasplatiti pentru rabdarea lor si primesc 50 % reducere la toate cartile. Tot ce trebuie sa faci pentru a primi aceasta reducere este sa folosesti codul voucherului Depozit2014. Acesta trebuie aplicat in pagina de comanda. Codul este valabil in perioada 18 – 22 august. Reducerea de 50 % nu se aplica editurilor : Adevar Divin , For You , Mix , Arthur si Publica.
Click aici pentru a profita de aceasta oferta !!!
In plus daca te abonezi la newsletter primesti un voucher de 50 de lei ( valabil pentru comenzi de minim 399 lei ) , primesti zilnic vouchere de reducere , esti la curent cu campaniile zilnice cu reduceri de pana la 85 % ( stoc limitat ). Daca te inscrii in clubul elefant si recomanzi prietenilor primesti 10 lei pentru fiecare prieten care cumpara o carte. Si asta nu e tot vei primi si cadouri. Pentru mai multe detalii despre acest program de fidelizare click aici !!!
Spor la shopping si astept cu nerabdare sa-mi spuneti cu ce caru v-ati imbogatit colectia!

Elefant.ro - Premium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *