OLD

London Community Gospel Choir vine in Romania

Cati dintre noi am admirat corurile gospes din filme ? Probabil mare majoritate dintre noi . Apreciem veselia , energia si dedicatia cu care canta si mai ales vocile care se imbina armonios si creaza ceva magic.Eu recunosc ca ma aflu printre acestea.
Pentru cei care doresc sa vada live un astfel de cor , London Community Gospel Choir vine in Romania sa ne cante si sa ne incante , dar sa si ajute. Este cel mai cunoscut cor din Marea Britanie si vin pentru prima data in Romania.
Spuneam ca London Community Gospel Choir vin sa ne ajute. Da , acestia vin pentru a ajuta la o strangerea de fonduri . Astfel toti bani stransi din vanzarea biletelor vor fi directionat catre HOSPICE care va avea 15 paturi pentru adulti şi 8 paturi pentru copii şi tineri care suferă de cancer în faze avansate. Si nu doar atat ,  acesta va avea si un centru de zi, ambulatoriu, un centru de predare si birouri pentru echipa de ingrijire la domiciliu si pentru servicii de sprijin. Toate serviciile aceste servicii sunt gratuite.  700 de internari pe an si 1.000 de persoane vor beneficia de ingrijire la domiciliu , cam asta inseamna in cifre ajutorul pe care un astfel de centru il poate oferii . Bineinteles cu putin ajutor si din partea noastra .Mai mult decat atat , 10 de paturi suplimentare vor fi furnizate pentru copiii cu boli incurabile intr-un centru nou de la Adunatii Copaceni.
Asa ca nu ne ramane decat sa ne bucuram ca cei de la London Community Gospel Choir au raspuns pozitiv celor de Hospice Casa Sperantei .
Concertul va avea loc pe 19 septembrie , ora 19.30 la Muzeul National de Arta din Bucuresti in sala Auditorium.
Biletele se gasesc pe myticket.ro sau direct de pe site-ul Hospice Casa Sperantei.
Si ca sa va convingeti ca merita sa mergeti la acest concert pur si simplu ascultati

(1) Comment

  1. Yamine says:

    Foarte tare . Sincer nu credeam ca vom avea vreodata gospel de calitate in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *