OLD

18 ani – Go fun yourself cu Toyota

18 ani , vremea sa evadezi , sa te distrezi la maxim si sa explorezi lucruri noi , pentru ca noi asa doar o singura data avem doar 18 ani .
Cel mai frumos cadou ? Toyota Aygo . Cel mai bun prieten ? Toyota Aygo !
Si acum sa inceapa distractia impreuna cu cel mai bun prieten . Un prieten pe care il pot personaliza , ce zici de asta ? Si bineinteles i-as imprumuta din personalitatea mea , vesel dar serios , in culori la fel de vesele . Hmm…turcoaz sau albastru …de ce nu ? Sunt printre culorile mele preferate .
Sa pornim la drum . Unde ? Peste tot . Mare , munte ,oriunde .
Eu , Toyota Aygo si cea mai draga persoana  ( iubitul meu ) pornind impreuna catre distractie , implinind vise fara sa ne pese de parerea celor din jur . In boxe sa rasune  “Vama Veche – Am doar 18 ani ”  , iar noi sa cantam cat de tare putem …am doar 18 ani  , sunt nebun , iubesc si nu am bani.
Si daca a venit vorba de Vama Veche si de mare , ce ar fi o petrecere pe plaja care sa tina pana dimineata .
Vara trece , dar nu-i nimic , ne urcam din nou in masina si pornim catre munte . Zapada , distractie , momente de neuitat . Intamplari amuzante pe care sa ni le amintim toata viata .
Si timpul va trece placut pentru ca Toyota te ajuta mereu sa-ti pui planurile in miscare si e prietenul care va fi mereu langa tine.
Acesta postare participa la SuperBlog 2014 .
Sunt tare curioasa , tu cum te-ai distra impreuna cu o Toyota Aygo ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *