OLD

Avem nevoie de un expresso de cafea

Ma pot considera o mare bautoare de cafea . O beau ca sa ma trezesc ( relativ ) . o beau din placere . De fapt cred ca mai mult din placere . Pur si simplu imi place .
In ultima vreme eu si colegii mei am realizat ca totusi cheltuim o gramada de bani pe cafea de la automate si ca daca am avea un expresor de cafea am iesi mult mai ieftin. Plus ca sa fim serios cafea de la automate nu e la fel de buna ca una expresso .
Ne-am gandit sa strangem bani si sa cumparam un aparat . Investitia s-ar amortiza vand in vedere ca in fiecare zi cheltuim cel putin 2 lei pe cafea .
Am gasit pe Elanko.ro Espresso de cafea Smart Alegria  , care arata foarte bine si in plus este si foarte ieftin , doar 109.90 de lei . Are un design placut si elegant . O putere de 850 W si presiune 3.5 bar si o capacitate de 0.24 litri ( 4 cesti ) . Are comutator pentru pornit/oprit/ abur . Cana este gradata tavita colectoare detasabila ( nimic nu e mai neplacut decat o tavita pe care nu o poti scoate sa o speli foarte bine )
Am avut un astfel de expressor la fostul loc de munca si sincer nu ne-a dezamagit niciodata si faceam 5-10 cafele pe zi.
Asa ca daca va doriti un expresso bun si ieftin vi-l recomand cu caldura pe acesta .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *