OLD

Barbatul modern si farmecul lui

Da traim intr-o epoca in care barbatul pune din ce in ce mai mult acent pe ingrijirea persoanala.
Se spune ca la prima intalnire, femeile sunt cele mai emotionate , ca se schimba de 5 ori inainte sa plece de acasa ca sta mai mult decat de obicei in fata oglinzi. Dar ceva ma face sa cred ca si barbati sunt aproape la fel , doar ca stiu mai bine sa-si ascunda emotiile.
Poate ca prima intalnire pentru un barbat e ca un fel de vanatoare. Este un mic vanator care prin farmec incearca sa prinda o caprioara .
Pe scurt barbatul e un vanator …
Da,pentru mine cel putin conteaza foarte mult farmecul prin care ma poate cuceri un barbat . Daca nu are acel ceva parca nu te atrage In plus bunul simt si respectul sunt si ele printre primele pe lista mea. Asta imi atrage atentia pentru prima data la un barbat , felul in care se poarta cu tine , de la simple gesturi cum ar fi pana la a deschide usa atunci cand intri intr-un local, sa-ti imprumuta geaca lui atunci cand iti este frig , fara sa se gandeasca la faptul ca el s-ar putea sa inghete.
Intr-adevar conteaza si aspectul fizic si cat de bine ingrijit este . E placut sa vezi un barbat care are grija de el , cand e barbierit , cand miroase bine, dar discret.
Hey,bine ingrijit nu inseamna sa stea toata ziua in oglinda si sa-si verifice freza in fiecare vitrina a magazinelor. Ingrijit inseamna sa nu iasa ciufulit sau nespalat , sa foloseasca un antiperspirant,un parfum( cu masura – fara sa lase dare in urma lui ) , un balsam dupa ras. Stii voi chestiile indispensabile oricarui barbat. 
Cat despre barba ( ca tot a venit vorba de balsam dupa ras ),ce sa zic unora le sta mai bine fara,altora cu…dar unora le sta bine si cu si fara…norocul meu ca eu l-am gasit pe cel din urma. Ce foloseste ? Gerovital H3 Men , serios vorbesc ! Hmm…pe mine m-a cucerit !
Aceasta postare participa la Superblog 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *