OLD

Black Friday 2014 – RubyFashion

Magazinele de fashion se intrec si ele in oferte de Black Friday si sunt din ce in ce maulte care se alatura acestui eveniment .
RubyFashion va participa si anul acesta la BlackFriday . Inca nu se stie data exacta ( va voi anunta imediat ce aflu ) . , insa promit oferte de nerefuzat .
RubyFashion exista pe piata online din Romania de peste 7 ani . Ofera tinute funky , sexy dar si elegante . In spatele acestor alegeri vestimentare sta o echipa de stilisti vestimentari .
Comercializeaza strict produse dedicate femeilor , o gama larga de incaltaminte , imbracaminte dau si accesorii .
Fii cu ochii pe acest blog abonandu-te la newsletter sau urmareste-ma pe Facebook , Twitter sau Google + . pentru a afla noutatile legate de Black Friday ale acestui magazin .

UPDATE : ( 27.10.2014 )
Black Friday va aveal loc in ultimele doua weekenduri din luna noiembrie

  • 21 – 23 noiembrie 
  • 28 – 30 noiembrie 
UPDATE 15.11.2014 
Reduceri de pana la 75 % la articolele de sezon . Cele mai vandute produse readuse pe stoc . Stocuri foarte mari .
RubyFashion.ro

(1) Comment

  1. pentru mine, este total necunoscuta aceasta actiune…In Germania exista doua saptamâni la sfârsitul sezonului primavara-vara si doua la al celui de toamna-ianrna, când multe magaine fac reduceri treptate de pret. La început 10%, apoi 20% si in fiecare zi, pâna la 70%… Bineînteles ca lucrurile de calitate dispar înca in primele zile, la fial ramân doar resturi.
    Distractie placuta la vânatoarea de reduceri! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *