OLD

Black Friday 2014

Black Friday sau Vinerea neagra a luat amploare si in Romania . Multi dintre noi asteptam cu sufletul la gura aceasta perioada a anului .
Black Friday este un evenimet in care marile magazine ofera cele mai mari reduceri din an . Prcatic este o intrecere si din ce in ce mai multe magazine se aliniaza acestui fenomen. In Romania nebunia Black Friday a inceput in anul 2011 .
Anul trecut , in Romania Black Friday a avut loc cu o saptamana mai devreme decat in mod normal ( in SUA Black Friday se organizeaza in ultima vineri din luna noiembrie ) .
Se pare insa ca si anul acesta o mare parte din magazine vor organiza Vinerea Negra tot cu o saptamana mai devreme , mai exact pe 21 noiembrie . Insa sunt si magazine care respecta data si Black Friday va avea loc pe 28 noiembrie . De asemenea sunt magazine care vor avea reduceri in ambele zile sau chiar in saptamana 21 – 28 noiembrie .
Incepand de azi va avoi tine la curent cu acest fenomen ;

  • Magazine participante 
  • Noutati 
dar si sfaturi utile pentru a putea profita pe deplin de ofertele ce vor urma .
Asa ca iti recomand sa te abonezi la newsletter ( in bara din dreapta ) , pe pagina de facebook Annya’s Blog  , sau sa-mi urmariti conturile de Twitter si Google +  , pentru ca a fi primul care afla noutatile legate de Black Friday 2014 . 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *