OLD

Cadouri inedite

Vrei sa faci un cadou inedit , ceva deosebit si unic ? Ai o imagine cu un obiect , jucarie , orice iti trece prin cap si ai vrea sa devina realitate ?
Ai auzit pana acum de printarea 3D ?
Printarea 3D este un proces inovativ prin care orice obiect pe care ni-l dorim si ni-l imaginam poate devenii realitate , este un proces de manufacturare aditiva care cu ajutorul unei imprimante 3D  il va construi prin depunere succesiva a unor straturi din plastic sau rasina.
Mai pe intelesul tuturor . Tu ai un model digital , computerizat si vrei sa-l transformi intr-un obiect fizic , palpabil . Acum a devenit prin printare 3D .
O vaza cu un design noncorformist , un suport de pixuri unicat , un suport vesel pentru bijuteriile tale , personajul de desene preferat al copilul tau , o cana cu o forma mai deosebita pentru tine sau prietenul ta , practic orice iti trece prin cap poate devenii realitate . Posibilitati sunt infinite , idei la fel , imaginatia nu lipseste nici ea .
Ai un proiect in care trebuie sa prezinti si o macheta , insa rabdarea si talentul nu sunt punctele tale forte , atunci printarea 3D este exact ceea ce ai nevoie .  Sau chiar daca nu e obligatorie o macheta imagineaza-ti ca e mult mai simplu de explicat un proiect atunci cand e transpus intr-un obiect si nu in imagini .
Iti plac decoratiunile deosebite si abstracte , dar nu le poti gasi in magazine  sau ai o idee pe care o poti schita , ele pot devenii realitate cu ajutorul acestei tehnici .
In plus vine luna cadourilor , atunci cand incepem sa ne intrebam ce cadouri sa facem si ne dorim sa fim cat mai originali si haiosi , iar cadoul nostru sa ramana amintire peste ani si ani . Ce crezi ? Pentru printare cu materiale PLA si ABS platesti cu 20% mai putin in saptamana 21 – 28 Noiembrie”.
Asa ca puneti imaginatia la contribuitie , tine minte aceasta perioada si fa un cadou cu adevarat deosebit .

P.S. : Eu am atat de multe idei in cap si sunt atat de incantata de aceasta idee incat nu stiu ce as alege mai intai . 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *