OLD

Castiga o excursie in Franta cu noua Toyota Yaris

Stiai ca la inceputul acestei luni s-a lansat noul  Yaris si in Romania ? Sunt convinsa ca deja stiai , doar e vorba de Toyota .
Iti place Toyota ? Vrei sa vizitezi fabrica Yaris din Valenciennes ? Vrei o vacanta in Franta ? Atunci te invit sa particip la un concurs foarte interesant . Un concurs care iti pune la imaginatia la incercare .
In perioada 13 octombrie – 10 noiembrie 2014 participa la concursul ” Yaris in orasul tau ” .
Ce trebuia sa faci .
Sa-ti faci cont pe toyotamea.ro
Sa surprinzi noua Toyota in orasul tau in imagini sau filmulete inedite si sa le incarci in contul tau .
Atentie insa , trebuie sa fiti cat mai creativi . Fotografiaza sau filmeaza masina in locuri reprezentative pentru orasul tau  ( cladiri , monumente , peisaje de neuitat ) , langa personalitati remarcabile . Sau intr-un loc care iti trezeste amintiri placute care au o semnificatie aparte pentru tine.
Imaginile trebuie neaparat sa surprinda cel mai nou model Toyota Yaris ( 2014 ) si sa fie incarcate pana pe data de 10 noiembrie .
Ce poti castiga ? 
O calatorie incitanta , Behind the Scenes, all-inclusive (transport, cazare, masa) de un weekend, la fabrica Yaris din Valenciennes, Franta, unde va descoperi secretele din spatele automobilului.
La final vor fi 3 castigatori . Doi castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti din participanti care au acumulat minim 6 puncte . Cate un castigator pentru cele 2 categorii ; Bucuresti si Alte orase .
Al treilea castigator va fi desemnat prin votul juriului Toyota ( format din angajatii acestora ) . or fi punctate originalitatea dar si cat de reprezentativ este videoclipul tau . Videoclipul trebuie sa fie cat mai compatibil cu conceptul de lansare al noului model dar si cu sloganul acestuia ” Genial in oras , fericit oriunde !  “.
Si cat tot am peomenit de puncte , iata cum le poti castiga :

  • 5 puncte daca incarci minim o poza ( puncte atat pentru tine cat si pentru orasul tau )
  • 10 puncte daca incarci minim un videoclip ( 10 puncte pentru tine , 10 pucte pentru orasul tau )
  • invitati prietenii sa se inscrie ( invitatiile prin e-mail ) si castigi 1 punct ( atat tu , cat si orasul tau )
  • daca prietenul tau da curs invitatie vei primi 5 puncte ( si orasul tau la fel ) . In plus primesti o sansa dubla la tragerea la sorti ( primesti o singura sansa , chiar daca se inscriu mai multi prieteni )
De asemenea noul model poate fi fotografiat dar si testat in showroom-urile din Bucuresti (reprezentantele din vest, sud, nord), Bacau, Baia Mare, Bistrita, Braila, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara, Tg. Mures. 
Asa e ca suna bine ? Hai ca nu e asa greu . Noua Yaris e o masinuta mica si jucausa , e aproape imposibil sa treaca neobservata in orasul tau !
Mie nu-mi ramane decat sa-ti urez multa bafta!
Acesta postare participa la SuperBlog 2014 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *