OLD

Fabrica de discounturi – Teapa

Fabrica de discounturi sau mai bine zis Fabrica de tepe .
Probabil ca majoritatea dintre voi ati auzit deja multe despre acest subiect .
Pe scurt Fabrica de discounturi este un site care ofera reduceri chiar si de 60 % si culmea la produse de ultima generatie. Spre exemplu un Samsung Galaxy S5 se vindea si cu 1350 de lei , avand in vedere ca pretul mediu se ridica undeva la 2450 de lei .
Se estimeaza ca au fost facute peste 14000 de comenzi cu un prejudiciu de peste 3 milioane de euro . Cel mai interesant este faptul ca firma nu se obliga sa returneze banii daca o comanda era anulata . Produsul poate sa intarzie si 4 saptamani , teapa perfecta , clienti asteapta si tot asteapta si nu se sesizeaza atat de repede ca produsul nu ii vine . Cand deja incep sa apara intrebari e prea tarziu , pentru e posibil ca site-ul sa dispara si tu sa ramai cu banii dati.
La fel de interesant este ca plata se face decat online , cu cardul .Firma a fost infiintata anul acesta in iunie , adresa nefiind tocmai in regula  , mai exact adresa din sectorul 3 cu cod postal din sectorul 5 si un numar de telefon fals.Site-ul a luat fiinta undeva prin luna octombrie
Nu poti efectua comenzi telefonice , nu poti schimba un produs comandat . Daca ai ratat livrarea de 2 ori esti nevoit sa mai achiti inca o data transportul si sa mai astepti cel putin 5 zile lucratoare .
Multi s-au lasat pacaliti din cauza ca televizoare au fost invadate de spoturile celor de la Fabrica de discounturi . Un spot a rulat la o ora de maxima audienta in timpul meciului Romania – Finlanda.

 

Din cate am inteles ( de la persoane care deja au cumparat de pe site ) au fost contactati de la cei de Libra Bank si banii vor fi inapoiati .
In prezent site-ul nu functioneaza si apare urmatorul comunicat :
Comunicat #3 – 15 octombrie 2014

”  Ca urmare a notificarii prezentate mai jos emisa de catre LIBRA INTERNET BANK SA, SC E-FLASH SALES SRL se afla in imposibilitatea de a-si continua activitatea.

Pe aceasta cale anuntam public urmatoarele:

1. Compania noastra, SC E-FLASH SALES SRL – NU A INCASAT NICIO PLATA procesata de catre operatorul mai sus mentionat si nici in viitor nu va opera nicio plata procesata prin intermediul acestui operator.

2. Compania noastra a furnizat cu celeritate toate informatiile solicitate de catre banca in mod oficial.

3. Compania noastra nu a intreprins nicio activitate, de nicio natura care sa indreptateasca Banca sa ia aceasta decizie unilaterala.

4. In mod abuziv si fara notificare, operatorul mentionat a intrerupt furnizarea serviciilor, actionand discretionar si in afara cadrului contractual si legal.

5. Notificarea prezentata a fost trimisa pe email de catre banca, ulterior actiunilor intreprinse de catre aceasta.

Multumim tuturor clientilor care si-au manifestat increderea in serviciile oferite de catre compania noastra si le recomandam sa se indrepte cu celeritate impotriva operatorului pentru a solicita returnarea sumelor blocate sau debitate din conturile lor.

Pe aceasta cale, compania noastra asigura toti partenerii de buna credinta ca vom fi alaturi de ei in efectuarea oricarui demers de clarificare a acestei situatii.

In perioada urmatoare vom reveni cu un nou comunicat oficial pentru a aduce amanunte vizavi de situatia prezentata mai sus si despre campania negativa orchestrata impotriva noastra din ultimele zile.

Yuval Ben Yehuda “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *