OLD

Gura Portitei – Un colt de rai intre Dunare si Marea Neagra

Romania este o tara extrem de frumoasa. Peisaje superbe si locuri care par rupte dintr-un colt de rai . Marele dezanvataj este ca nu stim sa ne promovam tara . Am putea sa castigam mult pe parte de turism .
Un loc din Romania care chiar merita vizitat este Gura Portitei . Un colt de rai intre Dunare si Marea Neagra ( mai exact Lacul Golovita ) . O buna alternartiva pentru cei care vor sa scape de aglomeratia si galagia din restul statiunilor de pe litoral .
Gura Portitei este o fasie de nisip ingusta cu o lungime de 4 km . Initial a fost un sat pescaresc . Un loc frumos si ingrijit . Multitudinea de flori si verdeata si casele pictate frumos in alb si albastru completeaza peisajul.
Puteti imbina utilul cu placutul , sa faceti o baie in mare apoi sa pescuit in Delta Dunarii . Mai ales ca exista o zona special amenajata pentru pescuit sportiv contra unei taxe de 30 de lei .
Accesul este unul destul de facil . Se face in primul rand cu vaporasul din Tulcea ( Jurilovca ).
Ca si alternative de cazare puteti alege casutele de lemn special amenajate pe plaja . Veti avea acces si la activitati recreative cum ar fi rummy , table , ping pong .
Mai multe informatii despre cazare gasiti pe site-ul oficial : guraportitei.ro 

(1) Comment

  1. Foarte frumoasa zona intr-adevar! De vis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *