OLD

Idee noua

Probabil ca ati observat ca in ultima vreme pe blogul meu , au aparut multe promotii , review-uri si advertoriale. Si pentru ca nu vreau ca blogul sa se transforme intr-un blog in care gasesti doar asemenea postari , m-am gandit ca in fiecare zi sa scriu un articol mai personal – impropriu spus. Mai pe intelesul tuturor , treaba sta cam asa :

  • Luni : Voi face o mica selectie de bancuri , perle , texte amuzante , etc . Asta ca sa incepem saptamana mai veseli .
  • Marti : Nu e asa ca e placut atunci cand o melodie iti starneste o amintire . Asa ca m-am gandit sa aleg o melodie , mai veche sa ne amintim de vremurile bune ( sau mai putin bune – dar sper sa nu fie cazul ) . Voi scrie si cateva detalii despre interpret si melodie.
  • Miercuri : este vremea  sa tragem cateva invaturi din citate celebre. De ce ? Pentru ca uneori un citat se potriveste atat de bine cu ceea ce simti si exprima exact cea ce tu nu poti explica . Si mai ales pentru ca unele citate ne dau o stare de bine si ne incurajeaza.
  • Joi : Nu-i asa ca va plac vacantele . Tocmai de aceea in fiecare zi voi scrie despre un loc care merita un loc pe lista voastra de vizitat . In special din Romania , pentru ca avem o tara foarte frumoasa , dar si din lume.
  • Vineri : Trebuie sa ne pregatim de weekend cat mai bine dispusi , asa ca un videoclip amuzant este foarte bine venit.
  • Weekendul m-am gandit sa vi-l dedic voua . Asa ca in fiecare sambata , voi alege un blog pe care sa-l promovez ( poate ca e mult spus ) printr-o postare . De ce ? Pentru ca pana la urma datorita voua blogul meu exista si creste din ce in ce mai mare. Mai multe detalii despre aceasta promovare puteti gasi aici.
Ce parere aveti ? 

(2) Comments

  1. @Cristi
    Multumesc frumos , pentru sustinere , Cristi

  2. Ideea e buna, sigur ca da. La mine singura zi in care este ordine e miercurea. :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *